Trvanlivé, Strana 5
Značky
Celé piemontské lískové oříšky s nezaměnitelnou chutí obalené v hořké, mléčné nebo bílé čokoládě.
Křupavé celé mandle obalené v mléčné a bílé čokoládě s příchutí karamelu. Balené v plechové krabičce.
Fíkový sirup z ručně sbíraných a na slunci usušených fíků.
Celé mandle obalené bílou čokoládou s příchutí rumu a skořice a potažené tenoučkou cukrovou křupavou krustou. Tradiční sladkost z jihoitalské Sulmony.
Extra džem borůvkový, obsahuje 70 % ovoce a 30 % cukru, dále citronovou šťávu a želírující látku – jablečný pektin. Neobsahuje ani konzervanty ani barviva. Je vyráběn z...
Extra džem malinový, obsahuje 70 % ovoce a 30 % cukru, dále citronovou šťávu a želírující látku – jablečný pektin. Neobsahuje ani konzervanty ani barviva. Je vyráběn z čerstvého...
Passata z vyhlášených rajčátek Piennolo del Vesuvio pěstovaných na úbočí Vesuvu přirozeným způsobem bez chemie. Díky vysokému obsahu minerálů v půdě má zajímavou sladkokyselou...
Rodina Rondolino pěstuje v italském Piemontu rýži již od roku 1935. Acquerello založil Cesare Rondolino, k němuž se postupně přidal jeho syn Piero. Ten vymyslel unikátní šetrný...
Toto ovoce v sirupu přemění jakýkoli dezert na skutečnou „ovocnou bombu“. Ze sadu přímo do sklenice ... Nic autentičtějšího.
Toto ovoce v sirupu přemění jakýkoli dezert na skutečnou „ovocnou bombu“. Ze sadu přímo do sklenice ... Nic autentičtějšího.
Jedinečné čerstvé pesto označené průvodcem Gambero Rosso za nejlepší v Itálii! Vyrábí se z čerstvé janovské bazalky Basalico Genovese, která se pěstuje v Pra v...
Velkou vášní vinaře Simona Santiniho z vinařství Le Calcinaie jsou včely. Svá včelstva chová v čisté krajině Toskánska a stará se o ně naprosto přirozeným ekologickým způsobem...