Značky

Instantní kukuřičná polenta, doba přípravy: 5 min.

Fazole Borlotti vypěstované v Umbrii. Jsou bohatým zdrojem vlákniny, vitamínů (především A, B, C, E) a minerálů (železa, draslíku, fosforu, vápníku).

Špalda z Umbrie. Doba varu: 20 min.,bez namáčení. Ideální do polévek, do zeleninových salátů, s masovým ragú nebo s pečenými paprikami. Plná chuť. Bohatá na proteiny, vlákninu,...

Pseudoobilovina Quinoa (česky Merlík) je považována za superpotravinu velice bohatou na výživové prvky. Obsahuje převážně vlákninu a minerály jako například fosfor, hořčík,...

Rodina Rondolino pěstuje v italském Piemontu rýži již od roku 1935. Acquerello založil Cesare Rondolino, k němuž se postupně přidal jeho syn Piero. Ten vymyslel unikátní šetrný...

Pro přípravu rizot, nákypu, salátů, polévek, ale i sladkých pokrmů. Rýže Vialone Nano patří k nejkvalitnějším rýžím pěstovaným v Itálii. Má středně velká kulatá zrnka a široké...

Rodina Rondolino pěstuje v italském Piemontu rýži již od roku 1935. Acquerello založil Cesare Rondolino, k němuž se postupně přidal jeho syn Piero. Ten vymyslel unikátní šetrný...