Instantní kukuřičná polenta, doba přípravy: 5 min.
Špalda z Umbrie. Doba varu: 20 min.,bez namáčení. Ideální do polévek, do zeleninových salátů, s masovým ragú nebo s pečenými paprikami. Plná chuť. Bohatá na proteiny, vlákninu,...
Rodina Rondolino pěstuje v italském Piemontu rýži již od roku 1935. Acquerello založil Cesare Rondolino, k němuž se postupně přidal jeho syn Piero. Ten vymyslel unikátní šetrný...
Pro přípravu rizot, nákypu, salátů, polévek, ale i sladkých pokrmů. Rýže Vialone Nano patří k nejkvalitnějším rýžím pěstovaným v Itálii. Má středně velká kulatá zrnka a široké...
Rodina Rondolino pěstuje v italském Piemontu rýži již od roku 1935. Acquerello založil Cesare Rondolino, k němuž se postupně přidal jeho syn Piero. Ten vymyslel unikátní šetrný...