Šumivá vína
Značky
Víno má platinovou barvu s mladými zelenými odlesky a hrubší intenzivní perlení.Výrazné aroma připomínající tóny květů lípy a černého bezu s náznakem meruněk.Plnější sladká chuť...
Rafinovaně elegantní šumivé víno s jemným dlouhotrvajícím perlením. Vůně je jemná a chuť příjemně strukturovaná, svěží a vyvážená.
Sekt s rafinovanou elegancí, má světle růžovou jiskřivou barvu a dlouhé, jemné perlení. Vůně je jemná, sladce ovocná se stopami jahod, malin a růží. Chuť svěží, příjemná, lehce...
Růžové prosecco z odrůdy Glera s malou příměsí Pinotu Nero. Jemné svěží ovocné aroma s tóny jahod, malin, třešní a růží. Elegantní, skvěle vyvážená chuť s výrazně svěžími tóny a...
Prosecco z hroznů Glera v bio kvalitě rostoucích na kopcovitých vinicích v oblasti Colli Asolani. Je charakteristické velmi jemným perlením a výrazným aroma s tóny citrusů,...
Šumivé víno z odrůdy Glera vyrobené metodou Charmat. Je charakteristické svojí širokou ovocnou vůní s tóny kyselých jablek, citrusů a příjemnou stopou chleba. Svěží, suchá...
Šumivé víno z odrůdy Glera vyrobené metodou Charmat. Díky své harmonické struktuře a svěží chuti s jemnou vůní jablek se skvěle hodí pro všechny příležitosti. Láhev se díky...
Francesco Drusian se inspiroval svým dědečkem a z odrůdy Glera, rostoucí na jeho vinicích ve Valdobbiadene, vyrobil prosecco tak, jak to dělal on – zráním na kalech. Díky...
Šumivé víno vyrobené klasickou metodo Champenoise. K výrobě se používají odrůdy Pinot Nero a Chardonnay, které rostou na více než 20 let starých vinohradech ve vyhlášené...
Elegantní růžové šumivé víno vyrobené metodou champenoise. Rodí se z autochtonních odrůd Groppello a Erbamat vypěstovaných na březích Gardského jezera. Má svěží aroma s tóny...
Skvostné šumivé víno z Trentina vyrobené metodou champenoise. Hrozny Chardonnay, které byly použity pro jeho výrobu rostou na vysoko položených starých vinicích v okolí...
Úžasně suchá Franciacorta s plnou chutí, kterou vyvažuje výrazná kyselinka. Minerální tóny zjemňují tóny čerstvého ovoce a červeného jablka.