Těstoviny & Pizza těsto

Chlazené těsto na pizzu od našeho mistra pizzaře. Je vyráběné ručně ze tří druhů kvalitní italské mouky (Manitoba, celozrnná a semola) a mateřského kvásku. Díky dlouhému kynutí,...

Velmi kvalitní vaječné široké nudle zvané pappardelle. Tajemství výroby fantastických těstovin Columbro spočívá ve více než čtyřicetileté zkušenosti s výrobou těstovin z tvrdé...

Vaječné těstoviny tagliatelle / fettuccine. Tajemství výroby fantastických těstovin Columbro spočívá ve více než čtyřicetileté zkušenosti s výrobou těstovin z tvrdé pšenice....

Droboučké těstoviny ve tvaru hvězdiček z rodinné výrobny Rustichella v Abruzzu. Jsou vyrobeny z tvrdé pšenice v bio kvalitě vypěstované v Abruzzu. Díky své velikosti a tvaru si...

Dlouhé duté těstoviny Bucatini z rodinné výrobny Rustichella v Abruzzu. Skvělé s výraznými omáčkami jako je amatriciana, carbonara, cacio&pepe nebo s mušlemi. Doba varu: 10...

Tenoučké dlouhé těstoviny Capellini z rodinné výrobny Rustichella v Abruzzu. Výborně se hodí do polévek, ale skvěle chutnají i s jednoduchou omáčkou z rajčat a bazalky. Doba...

Krátké těstoviny ve tvaru mušliček z rodinné výrobny Rustichella v Abruzzu. Nejlépe se k nim hodí omáčky, které se zachytávají uvnitř těstovin, třeba omáčka norma nebo omáčka s...

Jeden z celosvětově nejznámějších krátkých formátů pocházející z jižní Itálie. Skvělé se salsicciou nebo omáčkou genovese. Doba varu: 9 - 11 min.

Drobné těstoviny tvarem připomínající zrnka ječmene z rodinné výrobny Rustichella v Abruzzu. Ideální do luštěninových polévek, zeleninových polévek minestrone nebo do vývaru....

Krátké těstoviny, užší a delší než klasické penne rigate, z rodinné výrobny Rustichella v Abruzzu. Výborně se k nim hodí omáčky puttanesca, arrabbiata či omáčka z cuket a...

Bezlepkové těstoviny vyrobené z kukuřičné a rýžové mouky. Doba varu: 7 - 9 min.

Bezlepkové těstoviny vyrobené z kukuřičné a rýžové mouky. Doba varu: 7-9 min.