
Ančovičky jsou typickou součástí středomořské stravy "dieta mediterranea". Používají se k dochucení těstovin, salátů, caponaty. Hodí se jako předkrm k čerstvému pečivu i na...

Ančovičky jsou typickou součástí středomořské stravy "dieta mediterranea". Používají se k dochucení těstovin, salátů, caponaty. Hodí se jako předkrm k čerstvému pečivu i na...

Ančovičky jsou typickou součástí středomořské stravy "dieta mediterranea". Používají se k dochucení těstovin, salátů, caponaty. Hodí se jako předkrm k čerstvému pečivu i na...

Pečlivě vybrané a pouze ručně zpracované filety z makrely naložené v olivovém oleji. Makrely se zpracovávají čerstvé ihned po výlovu, aby si uchovaly všechny své vlastnosti....

Uzený pstruh lososovitý z rybí farmy Trota Oro rodiny Leonardi. Trota Oro své ryby chová přirozeně v čistý chladných vodách horských potoků, díky čemuž ryby rostou pomaleji...

Tatarák z uzeného pstruha lososovitého z rybí farmy Trota Oro rodiny Leonardi. Trota Oro své ryby chová přirozeně v čistý chladných vodách horských potoků, díky čemuž ryby...

Jikry ze pstruha se konzervují přírodním způsobem, pouze za použití sladké soli z Cervie a třtinového cukru z Ekvádoru. Mají výraznou rybí chuť. Hodí se k dekoraci pokrmů z ryb,...

Marinovaný pstruh lososovitý z rodinné rybí farmy Trota Oro. Trota Oro své ryby chová přirozeně v čistý chladných vodách horských potoků, díky čemuž ryby rostou pomaleji a...

Pečlivě vybrané filety tuňáka žlutoploutvého naložené v olivovém oleji. Filety se nejprve jemně povaří v páře a poté se vyberou ty nejlepší kousky, které se ručně plní do...

Pečlivě vybrané filety tuňáka žlutoploutvého naložené v olivovém oleji. Filety se nejprve jemně povaří v páře a poté se vyberou ty nejlepší kousky, které se ručně plní do...