
Ančovičky jsou typickou součástí středomořské stravy "dieta mediterranea". Používají se k dochucení těstovin, salátů, caponaty. Hodí se jako předkrm k čerstvému pečivu i na...

Ančovičky jsou typickou součástí středomořské stravy "dieta mediterranea". Používají se k dochucení těstovin, salátů, caponaty. Hodí se jako předkrm k čerstvému pečivu i na...

Ančovičky jsou typickou součástí středomořské stravy "dieta mediterranea". Používají se k dochucení těstovin, salátů, caponaty. Hodí se jako předkrm k čerstvému pečivu i na...

Ančovičky jsou typickou součástí středomořské stravy "dieta mediterranea". Používají se k dochucení těstovin, salátů, caponaty. Hodí se jako předkrm k čerstvému pečivu i na...

Pečlivě vybrané kousky tuňáka žlutoploutvého naložené v olivovém oleji. Díky dlouhému zrání se mohou pochlubit výraznou chutí. Neobsahují žádné konzervanty a jsou dochuceny...

Pečlivě vybrané kousky tuňáka žlutoploutvého naložené v extra panenském olivovém oleji v bio kvalitě. Díky dlouhému zrání se mohou pochlubit výraznou chutí. Neobsahují...

Pečlivě vybrané a pouze ručně zpracované filety z makrely naložené v olivovém oleji. Makrely se zpracovávají čerstvé ihned po výlovu, aby si uchovaly všechny své vlastnosti....

Klasické ragú jako od maminky. Vyrábí se z prvotřídního masa piemontského plemene Fassona, které je doplněno jenom několika dalšími ingrediencemi. Díky pomalému a dlouhému...

Uzený pstruh lososovitý z rybí farmy Trota Oro rodiny Leonardi. Trota Oro své ryby chová přirozeně v čistý chladných vodách horských potoků, díky čemuž ryby rostou pomaleji...

Tatarák z uzeného pstruha lososovitého z rybí farmy Trota Oro rodiny Leonardi. Trota Oro své ryby chová přirozeně v čistý chladných vodách horských potoků, díky čemuž ryby...