Olivové oleje
Značky

Extra panenský olivový olej vyráběný z typických sicilských odrůd Cerasuola (80 %), Biancolilla (15 %), Nocellara del Belice a dalších odrůd (5 %). Olivy se sklízí ručně a...

Nefiltrovaný olivový olej v BIO kvalitě z italských oliv odrůdy Nocellara del Belice. Sběr probíhá ručně a olivy jsou zpracovány lisováním za studena do 12 hodin od sklizně! Je...

Víceodrůdový, nefiltrovaný, extra panenský olivový olej z první sklizně. Lisovaný za studena z ručně očesaných oliv odrůd Cucco, Leccino a Dritta...

Nefiltrovaný, extra panenský olivový olej z první letošní sklizně. Lisovaný do 6 hodin od sklizně z ručně očesaných oliv Bella di Cerignola...

Extra panenský olivový olej vyráběný z typických sicilských odrůd jako Cerasuola, Biancolilla a Nocellara del Belice. Olivy se sklízí ručně a lisují se zastudena do 24 hodin po...

Extra panenský olivový olej v elegantní bílé keramické láhvi ozdobené přívěškem ve tvaru Tau z olivového dřeva. Tento olej se lisuje z oliv pěstovaných v Umbrii a díky své...

Olej Terre dell'Abbazia je vyroben z oliv odrůdy Gentile di Chieti, Cucco, Leccino, Olivastra, Crognalegno, Ascolana a Dritta, které vyrostly v regionu Abruzzo. Olivy jsou...

Sicilský extra panenský olivový olej z odrůdy Nocellara del Belice v bio kvalitě. Je lisovaný zastudena do 8 hodin od sklizně. Má výrazné kořeněné aroma a středně ovocnou,...

Extra panenský olivový olej vyráběný z typických sicilských odrůd Cerasuola, Biancolilla, Nocellara del Belice a dalších, pěstovaných podle zásad ekologického zemědělství. Olivy...

Extra panenský olivový olej ochucený vzácným bílým lanýžem z Piemontu. Olej se lisuje za studena z oliv vypěstovaných v Umbrii. Má jemnou, harmonickou chuť s výrazným lanýžovým...