Značky

Tradiční kynuté italské pečivo původem ze severní Itálie, bez éček a konzervantů. Naši ciabattu vyrábíme ručně z vysoce kvalitní dvakrát mleté mouky z tvrdé pšenice vypěstované...

Klasický kynutý nízký italský chléb se světlou, nadýchanou střídkou a charakteristickým čtvercovým tvarem, který krásně voní po olivovém oleji. Jeho výroba probíhá ručně a vedle...

Typický jihoitalský chléb s křupavou kůrkou a nadýchanou světlou střídkou. Vyrábíme jej ručně z vysoce kvalitní, dvakrát mleté mouky z tvrdé pšenice vypěstované malými rodinnými...

Jednotlivě balené klasické grissini.

Tradiční dlouhé piemontské tyčinky z kynutého těsta ochucené olivovým olejem a kousky černých oliv.

Klasické grissini ochucené rozmarýnem.

Směs na bezlepkové těstoviny. Speciálně navrženo pro lidi, kteří netolerují lepek.

Směs na bezlepkové sladké pečivo. Speciálně navrženo pro lidi, kteří netolerují lepek.

Směs na bezlepkový chléb, focacciu a pizzu. Speciálně navrženo pro lidi, kteří netolerují lepek.