Trvanlivé
Značky
Přírodní hrubozrnná mořská sůl získaná odpařováním čisté mořské vody v okolí Trapani na Sicílii.
Třešně Vignola a Garbana macerované několik měsíců v grappě a obalené lahodnou mléčnou čokoládou. Třešně Vignola a Garbana se pěstují ve vybraných oblastech regionů...
Vysoce kvalitní loupaná rajčata San Marzano z Neapole. Ideální do omáček, na těstoviny či na pizzu.
Velké křupavé mandle odrůdy Filippo Cea ve své nejčistší podobě.
Mandle odrůdy Filippo Cea v křupavé cukrové krustě.
Ovesné vločky a špaldové lupínky doplněné několika druhy semínek, křupavými lískovými oříšky a mandlemi.
Fazole Borlotti vypěstované v Umbrii. Jsou bohatým zdrojem vlákniny, vitamínů (především A, B, C, E) a minerálů (železa, draslíku, fosforu, vápníku).
Špalda z Umbrie. Doba varu: 20 min.,bez namáčení. Ideální do polévek, do zeleninových salátů, s masovým ragú nebo s pečenými paprikami. Plná chuť. Bohatá na proteiny, vlákninu,...
Lahodná bílá čokoláda z turínského čokoládového ateliéru Guida Gobina. Sladká sametová chuť s jemnou vůní vanilky ve spojení s křupavými kousky piemontských lískových oříšků.
Pseudoobilovina Quinoa (česky Merlík) je považována za superpotravinu velice bohatou na výživové prvky. Obsahuje převážně vlákninu a minerály jako například fosfor, hořčík,...