Trvanlivé
Značky

Přírodní hrubozrnná mořská sůl získaná odpařováním čisté mořské vody v okolí Trapani na Sicílii.

Třešně Vignola a Garbana macerované několik měsíců v grappě a obalené lahodnou mléčnou čokoládou. Třešně Vignola a Garbana se pěstují ve vybraných oblastech regionů...

Vysoce kvalitní loupaná rajčata San Marzano z Neapole. Ideální do omáček, na těstoviny či na pizzu.

Passata ze šťavnatých bio rajčat vypěstovaných v čisté krajině národního parku Gargano. K výrobě se používají rajčata odrůdy Delfo, která vyniká delikátní...

Křupavé kukuřičné vločky jsou díky vysokému obsahu sacharidů a nízkému obsah tuku ideálním tipem na snídani.

Jednotlivě balené klasické grissini.

Klasické italské grissini ochucené rozmarýnem.

Hotová rajčatová omáčka podle tradiční receptury, která chutná jako od maminky. Je vyrobena ze šťavnatých bio rajčat odrůdy Delfo a čerstvých bio lilků...

Hotová rajčatová omáčka podle tradiční receptury, která chutná jako od maminky. Je vyrobena ze šťavnatých bio rajčat odrůdy Delfo a čerstvých bio paprik...

Ovesné vločky a špaldové lupínky doplněné několika druhy semínek, křupavými lískovými oříšky a mandlemi.