Značky

Třešně Vignola a Garbana macerované několik měsíců v grappě a obalené lahodnou mléčnou čokoládou. Třešně Vignola a Garbana se pěstují ve vybraných oblastech regionů...

Křupavý italský nugát vyrobený z apúlijských mandlí, čerstvých vaječných bílků a medu. Rodina Barbero ho stále vyrábí řemeslně, tak jak to bývalo zvykem v oblasti Asti. Hmota se...

Lahodná bílá čokoláda z turínského čokoládového ateliéru Guida Gobina. Sladká sametová chuť s jemnou vůní vanilky ve spojení s křupavými kousky piemontských lískových oříšků.

Mléčná čokoláda ochucená slaným karamelem z vyhlášené piemontské výroby, kterou vede rodina Barbero už od roku 1883.

Křupavý italský nugát vyrobený z piemontských lískových oříšků, čerstvých vaječných bílků a medu. Rodina Barbero ho stále vyrábí řemeslně, tak jak to bývalo zvykem v oblasti...

Vysokoprocentní hořká čokoláda z venezuelského kakaa z vyhlášené piemontské výrobny, kterou vede rodina Barbero už od roku 1883.

Lahodná mléčná čokoláda z vyhlášené piemontské výrobny, kterou rodina Barbero vede už od roku 1883.

Křupavý italský nugát vyrobený ze sicilských pistácií, čerstvých vaječných bílků a medu. Rodina Barbero ho stále vyrábí řemeslně, tak jak to bývalo zvykem v oblasti Asti. Hmota...

Celozrnné toskánské máslové sušenky Frollini s ovesnými vločkami a lněným semínkem. Jsou slazeny třtinovým cukrem a obsahují hodně vlákniny. Ideální s mlékem, čajem či kávou.

Tradiční toskánské sušenky cantuccini s kousky kandované pomerančové kůry. Díky dlouhému kandování při nízké teplotě dodává kůra sušenkám výrazné pomerančové aroma a měkčí...

Tradiční toskánské sušenky cantuccini, tentokrát ve variantě s hořkou čokoládou a lískovými oříšky. Jsou krásně jemné a křupavé. Báječně se hodí ke kávě.