Značky

Třešně Vignola a Garbana macerované několik měsíců v grappě a obalené lahodnou mléčnou čokoládou. Třešně Vignola a Garbana se pěstují ve vybraných oblastech regionů...

Mandle odrůdy Filippo Cea v křupavé cukrové krustě.

Lahodná bílá čokoláda z turínského čokoládového ateliéru Guida Gobina. Sladká sametová chuť s jemnou vůní vanilky ve spojení s křupavými kousky piemontských lískových oříšků.

Křupavý italský nugát vyrobený z piemontských lískových oříšků, čerstvých vaječných bílků a medu. Rodina Barbero ho stále vyrábí řemeslně, tak jak to bývalo zvykem v oblasti...

Vysokoprocentní hořká čokoláda z venezuelského kakaa z vyhlášené piemontské výrobny, kterou vede rodina Barbero už od roku 1883.

Křupavý italský nugát vyrobený ze sicilských pistácií, čerstvých vaječných bílků a medu. Rodina Barbero ho stále vyrábí řemeslně, tak jak to bývalo zvykem v oblasti Asti. Hmota...

Tradiční italské měkké sušenky s charakteristickou, jemně nahořklou, chutí. Vyrábí se z meruňkových jadérek, mandlí a vaječných bílků. Neobsahují mouku ani konzervanty. Skvělé v...

Tradiční italské měkké sušenky s charakteristickou, jemně nahořklou, chutí. Vyrábí se z meruňkových jadérek, mandlí, vaječných bílků a hořké čokolády. Neobsahují mouku ani...

Delikátní krém z piemontských lískových oříšků Tonda Gentile IGP zjemněný mlékem. Skvěle se hodí na pečivo, palačinky, k dochucení zmrzlinových pohárů, dezertů nebo k přípravě...

Tradiční toskánské sušenky cantuccini s kousky kandované pomerančové kůry. Díky dlouhému kandování při nízké teplotě dodává kůra sušenkám výrazné pomerančové aroma a měkčí...

Tradiční toskánské sušenky cantuccini, tentokrát ve variantě s hořkou čokoládou a lískovými oříšky. Jsou krásně jemné a křupavé. Báječně se hodí ke kávě.

Křupavé mandle a lískové oříšky obalené hořkou čokoládou se 69 % kakaa.