Sladké

Třešně Vignola a Garbana macerované několik měsíců v grappě a obalené lahodnou mléčnou čokoládou. Třešně Vignola a Garbana se pěstují ve vybraných oblastech regionů...

Křupavé lískové oříšky obalené lahodnou bílou čokoládou a pokryté tenkou cukrovou krustou.

Klasická velikonoční colomba plněná kandovanou pomerančovou kůrou, zalitá křupavou mandlovou polevou a posypaná celými mandlemi. Díky dlouhému kynutí mateřským kváskem je krásně...

Vynikající lískové oříšky pokryté vrstvou jemné mléčné čokolády.

Křupavý italský nugát vyrobený z apúlijských mandlí, čerstvých vaječných bílků a medu. Rodina Barbero ho stále vyrábí řemeslně, tak jak to bývalo zvykem v oblasti Asti. Hmota se...

Lahodná bílá čokoláda z turínského čokoládového ateliéru Guida Gobina. Sladká sametová chuť s jemnou vůní vanilky ve spojení s křupavými kousky piemontských lískových oříšků.

Mandle odrůdy Filippo Cea v křupavé cukrové krustě.

Křupavý italský nugát vyrobený z piemontských lískových oříšků, čerstvých vaječných bílků a medu. Rodina Barbero ho stále vyrábí řemeslně, tak jak to bývalo zvykem v oblasti...

Vysokoprocentní hořká čokoláda z venezuelského kakaa z vyhlášené piemontské výrobny, kterou vede rodina Barbero už od roku 1883.

Lahodná mléčná čokoláda z vyhlášené piemontské výrobny, kterou rodina Barbero vede už od roku 1883.

Celozrnné toskánské máslové sušenky Frollini s ovesnými vločkami a lněným semínkem. Jsou slazeny třtinovým cukrem a obsahují hodně vlákniny. Ideální s mlékem, čajem či kávou.