Značky

Mandle odrůdy Filippo Cea v křupavé cukrové krustě.

Lahodná bílá čokoláda z turínského čokoládového ateliéru Guida Gobina. Sladká sametová chuť s jemnou vůní vanilky ve spojení s křupavými kousky piemontských lískových oříšků.

Křupavý italský nugát vyrobený z apúlijských mandlí, čerstvých vaječných bílků a medu. Rodina Barbero ho stále vyrábí řemeslně, tak jak to bývalo zvykem v oblasti Asti. Hmota se...

Lahodná mléčná čokoláda z vyhlášené piemontské výrobny, kterou rodina Barbero vede už od roku 1883.

Křupavý italský nugát vyrobený z piemontských lískových oříšků, čerstvých vaječných bílků a medu. Rodina Barbero ho stále vyrábí řemeslně, tak jak to bývalo zvykem v oblasti...

Mléčná čokoláda ochucená slaným karamelem z vyhlášené piemontské výroby, kterou vede rodina Barbero už od roku 1883.

Vysokoprocentní hořká čokoláda z venezuelského kakaa z vyhlášené piemontské výrobny, kterou vede rodina Barbero už od roku 1883.

Křupavý italský nugát vyrobený ze sicilských pistácií, čerstvých vaječných bílků a medu. Rodina Barbero ho stále vyrábí řemeslně, tak jak to bývalo zvykem v oblasti Asti. Hmota...

Tradiční toskánské sušenky cantuccini, tentokrát ve variantě s hořkou čokoládou a lískovými oříšky. Jsou krásně jemné a křupavé. Báječně se hodí ke kávě.

Křupavé mandle a lískové oříšky obalené hořkou čokoládou se 69 % kakaa.

Lahodný krém, ve kterém se snoubí delikátní chuť pražených mandlí Filippo Cea a exotické tóny kakaa. Báječně chutná namazaný na chleba, jako náplň do crostat nebo palačinek, se...

Křupavé celé mandle obalené v mléčné a bílé čokoládě s příchutí karamelu. Balené v plechové krabičce.