Značky
Křupavé lískové oříšky obalené lahodnou bílou čokoládou a pokryté tenkou cukrovou krustou.
Mandle odrůdy Filippo Cea v křupavé cukrové krustě.
Křupavý italský nugát vyrobený z apúlijských mandlí, čerstvých vaječných bílků a medu. Rodina Barbero ho stále vyrábí řemeslně, tak jak to bývalo zvykem v oblasti Asti. Hmota se...
Křupavý italský nugát vyrobený z piemontských lískových oříšků, čerstvých vaječných bílků a medu. Rodina Barbero ho stále vyrábí řemeslně, tak jak to bývalo zvykem v oblasti...
Celozrnné toskánské máslové sušenky Frollini s ovesnými vločkami a lněným semínkem. Jsou slazeny třtinovým cukrem a obsahují hodně vlákniny. Ideální s mlékem, čajem či kávou.
Delikátní krém z piemontských lískových oříšků Tonda Gentile IGP zjemněný mlékem. Skvěle se hodí na pečivo, palačinky, k dochucení zmrzlinových pohárů, dezertů nebo k přípravě...
Tradiční toskánské sušenky cantuccini s kousky kandované pomerančové kůry. Díky dlouhému kandování při nízké teplotě dodává kůra sušenkám výrazné pomerančové aroma a měkčí...
Tradiční toskánské sušenky cantuccini, tentokrát ve variantě s hořkou čokoládou a lískovými oříšky. Jsou krásně jemné a křupavé. Báječně se hodí ke kávě.
Lahodný krém, ve kterém se snoubí delikátní chuť pražených mandlí Filippo Cea a exotické tóny kakaa. Báječně chutná namazaný na chleba, jako náplň do crostat nebo palačinek, se...
Celé piemontské lískové oříšky s nezaměnitelnou chutí obalené v hořké, mléčné nebo bílé čokoládě.
Křupavé celé mandle obalené v mléčné a bílé čokoládě s příchutí karamelu. Balené v plechové krabičce.
Celé mandle obalené bílou čokoládou s příchutí rumu a skořice a potažené tenoučkou cukrovou křupavou krustou. Tradiční sladkost z jihoitalské Sulmony.