Značky
Třešně Vignola a Garbana macerované několik měsíců v grappě a obalené lahodnou mléčnou čokoládou. Třešně Vignola a Garbana se pěstují ve vybraných oblastech regionů...
Křupavé lískové oříšky obalené lahodnou bílou čokoládou a pokryté tenkou cukrovou krustou.
Mandle odrůdy Filippo Cea v křupavé cukrové krustě.
Křupavý italský nugát vyrobený z apúlijských mandlí, čerstvých vaječných bílků a medu. Rodina Barbero ho stále vyrábí řemeslně, tak jak to bývalo zvykem v oblasti Asti. Hmota se...
Lahodná mléčná čokoláda z vyhlášené piemontské výrobny, kterou rodina Barbero vede už od roku 1883.
Křupavý italský nugát vyrobený z piemontských lískových oříšků, čerstvých vaječných bílků a medu. Rodina Barbero ho stále vyrábí řemeslně, tak jak to bývalo zvykem v oblasti...
Mléčná čokoláda ochucená slaným karamelem z vyhlášené piemontské výroby, kterou vede rodina Barbero už od roku 1883.
Celozrnné toskánské máslové sušenky Frollini s ovesnými vločkami a lněným semínkem. Jsou slazeny třtinovým cukrem a obsahují hodně vlákniny. Ideální s mlékem, čajem či kávou.
Delikátní krém z piemontských lískových oříšků Tonda Gentile IGP zjemněný mlékem. Skvěle se hodí na pečivo, palačinky, k dochucení zmrzlinových pohárů, dezertů nebo k přípravě...
Lahodný krém, ve kterém se snoubí delikátní chuť pražených mandlí Filippo Cea a exotické tóny kakaa. Báječně chutná namazaný na chleba, jako náplň do crostat nebo palačinek, se...
Celé piemontské lískové oříšky s nezaměnitelnou chutí obalené v hořké, mléčné nebo bílé čokoládě.