Sladké

Třešně Vignola a Garbana macerované několik měsíců v grappě a obalené lahodnou mléčnou čokoládou. Třešně Vignola a Garbana se pěstují ve vybraných oblastech regionů...

Křupavé lískové oříšky obalené lahodnou bílou čokoládou a pokryté tenkou cukrovou krustou.

Lahodná bílá čokoláda z turínského čokoládového ateliéru Guida Gobina. Sladká sametová chuť s jemnou vůní vanilky ve spojení s křupavými kousky piemontských lískových oříšků.

Excelentní hořká čokoláda z turínského čokoládového ateliéru Guida Gobina, vyrobená z pečlivě vybraných kakaových bobů z Ekvádoru a Venezuely. Hřejivou, kulatou chuť podtrhují...

Excelentní hořká čokoláda z turínského čokoládového ateliéru Guida Gobina, vyrobená z pečlivě vybraných kakaových bobů ze Střední a Jižní Ameriky. Lahodnou, příjemně nakyslou...

Mistrovský kousek turínského čokoládového ateliéru Guida Gobina. Mléčná čokoláda vyrobená z pečlivě vybraných kakaových bobů, pražených piemontských lískových oříšků Tonda...

Celozrnné toskánské máslové sušenky Frollini s ovesnými vločkami a lněným semínkem. Jsou slazeny třtinovým cukrem a obsahují hodně vlákniny. Ideální s mlékem, čajem či kávou.

Mandle odrůdy Filippo Cea v křupavé cukrové krustě.

Klasická velikonoční colomba plněná kandovanou pomerančovou kůrou, zalitá křupavou mandlovou polevou a posypaná celými mandlemi. Díky dlouhému kynutí mateřským kváskem je krásně...

Tradiční toskánské sušenky cantuccini, tentokrát ve variantě s hořkou čokoládou a lískovými oříšky. Jsou krásně jemné a křupavé. Báječně se hodí ke kávě.

Delikátní krém z piemontských lískových oříšků Tonda Gentile IGP zjemněný mlékem. Skvěle se hodí na pečivo, palačinky, k dochucení zmrzlinových pohárů, dezertů nebo k přípravě...