Suga, pesta, rajčata a olivy
Značky

Vysoce kvalitní loupaná rajčata San Marzano z Neapole. Ideální do omáček, na těstoviny či na pizzu.

Passata ze šťavnatých bio rajčat vypěstovaných v čisté krajině národního parku Gargano. K výrobě se používají rajčata odrůdy Delfo, která vyniká delikátní...

Hotová rajčatová omáčka podle tradiční receptury, která chutná jako od maminky. Je vyrobena ze šťavnatých bio rajčat odrůdy Delfo a čerstvých bio lilků...

Hotová rajčatová omáčka podle tradiční receptury, která chutná jako od maminky. Je vyrobena ze šťavnatých bio rajčat odrůdy Delfo a čerstvých bio paprik...

Hotová omáčka na těstoviny s černou brokolicí z Kalábrie.

Bezlepková omáčka na těstoviny z italských rajčat a černých oliv.

Kousky rajčat unikátní autochtonní odrůdy Pera z Abruzza. Tahle velká, až půl kila vážící, rajčata, která se v Abruzzu pěstují už po staletí, jsou charakteristická svojí...