Suga, pesta, rajčata a olivy
Značky

Hotová rajčatová omáčka podle tradiční receptury, která chutná jako od maminky. Je vyrobena ze šťavnatých bio rajčat odrůdy Delfo a čerstvých bio lilků...

Hotová rajčatová omáčka podle tradiční receptury, která chutná jako od maminky. Je vyrobena ze šťavnatých bio rajčat odrůdy Delfo a čerstvých bio paprik...

Hotová rajčatová omáčka podle tradiční receptury, která chutná jako od maminky. Je vyrobena ze šťavnatých bio rajčat odrůdy Delfo a čerstvé bio bazalky. Omáčka...

Hotová omáčka na těstoviny s černou brokolicí z Kalábrie.

Sugo s extra panenským olivovým olejem, připravené z rajčat, slaniny, cibule, bílého vína a černého pepře.

Jemné paté z oliv Taggiasca, které se výborně hodí na crostini, k dochucení panin nebo k přípravě omáček na těstoviny.

Po dlouhé době experimentů „král pest“ Roberto Panizza představuje pesto s trvanlivostí až 16 měsíců i bez použití konzervantů! Vyrábí se z janovské bazalky Basilico...

Kousky rajčat unikátní autochtonní odrůdy Pera z Abruzza. Tahle velká, až půl kila vážící, rajčata, která se v Abruzzu pěstují už po staletí, jsou charakteristická svojí...