Suga, pesta, rajčata a olivy
Značky
Vysoce kvalitní loupaná rajčata San Marzano z Neapole. Ideální do omáček, na těstoviny či na pizzu.
Bezlepková omáčka na těstoviny z italských rajčat a černých oliv.
Jemné paté z oliv Taggiasca, které se výborně hodí na crostini, k dochucení panin nebo k přípravě omáček na těstoviny.
Po dlouhé době experimentů „král pest“ Roberto Panizza představuje pesto s trvanlivostí až 16 měsíců i bez použití konzervantů! Vyrábí se z janovské bazalky Basilico Genovese,...
Pikantní zeleninová pasta s výbušnou chutí kalábrijských feferonek.
Pesto ze sušených rajčat skvěle chutná na bruschettách, ale hodí se i k dochucení těstovin či druhých chodů. Při použití v teplé kuchyni doporučujeme 2 - 3 min povařit s troškou...
Hotová omáčka na těstoviny s černou brokolicí z Kalábrie.
Klasické ragú jako od maminky. Vyrábí se z prvotřídního masa piemontského plemene Fassona, které je doplněno jenom několika dalšími ingrediencemi. Díky pomalému a dlouhému...