Lanýžové speciality
Značky
Rafinovaná hořčice ochucená bílým lanýžem a medem. Ideální k pokrmům z masa a ryb, a to jak vařeným, tak syrovým, na grilování nebo marinování plátků lososa.
Lahodný smetanový krém s delikátní chutí hříbků a lanýžů. Ideální omáčka na těstoviny, gnocchi, tortelli, ravioli, rizoto či polentu. Vyzkoušejte také jako koření na maso, amuse...
Lanýžové máslo Tartuflanghe obsahuje 8 % lanýžů, které mu dodávají jemné aroma. Díky speciálnímu výrobnímu postupu má homogenní strukturu a až do otevření ho není potřeba...
Vypadají jako kaviár, ale chutnají jako černý zimní lanýž. Lanýžový kaviár se vyrábí ze šťávy z černého zimního lanýže, která se získává v průběhu vaření čerstvého lanýže. Tato...
Proměňte vaši párty v luxusní záležitost. Lanýžové máslo Tartuflanghe obsahuje 8 % lanýžů, které mu dodávají jemné aroma. Díky speciálnímu výrobnímu postupu má homogenní...
Výborné pesto s hříbky, žampiony a černým lanýžem se skvěle hodí na bruschettky, k masu a do těstovin.
Sušená šunka ochucená letním lanýžem.
Salám vyrobený z pečlivě vybraných částí italského vepřového masa a prosciutta. Oproti klasickým toskánským salámům je méně tučný a černý letní lanýž mu dodává nezaměnitelnou chuť.
Sýr z ovčího mléka z toskánské Maremmy ochucený bílým a letním lanýžem. Zraje 15 - 30 dní, má výrazné lanýžové aroma, ale jeho chuť je jemná a vyvážená.
Dušená šunka z italského vepřového ochucená černým lanýžem.