Salámy a šunky
Salám z italského vepřového masa ochucený fenyklem.
Ikonický salám z regionu Emilia-Romagna. Je vyráběn podle pravidel ochranného označení IGP z pečlivě vybraného italského masa, které je ochuceno kořením a pistáciemi.
Tradiční jihotyrolský speck z nejlepší části vepřové kýty ochucený směsí koření a 20 dní marinovaný v soli. Po vyuzení na bukovém dřevě se nechává zrát 5 měsíců na horském vzduchu.
Pečená šunka z italského vepřového ochucená rozmarýnem a dalšími středomořskými bylinkami.
Tajemství této skvělé šunky je jednoduché. Na její výrobu se používá jenom to nejlepší maso z prasat chovaných v Pádské nížině a krmených syrovátkou, která dodává jejich masu...
Netradiční salám vyrobený z parmské šunky D.O.P. má jemnou, lehce nasládlou chuť. Má pouze 12 % tuku a neobsahuje pepř. Svým tvarem připomíná sušenou šunku. Doporučujeme krájet...
Prosciutto cotto se vyrábí ze stejných kýt, z nichž se vyrábí slavné prosciutto crudo di San Daniele. I proto šunka dosahuje nezvykle velkých rozměrů (může vážit až 12 kg)....
Dušená šunka z italského vepřového ochucená černým lanýžem.
Sušená šunka ochucená letním lanýžem.
Tajemství této skvělé šunky je jednoduché. Na její výrobu se používá jenom to nejlepší maso z prasat chovaných v Pádské nížině a krmených syrovátkou, která dodává jejich masu...