Značky

Tento čtvercový typický měkký sýr z kravského mléka je vyráběn v lombardských provinciích. Na jeho hnědé (či oranžové) kůře se tvoří plíseň, přímo pod kůrou je těsto měkké a...

Mozzarella vyrobená z mléka pasoucích se jihotyrolských krav. Kvalita fior di latte.

Ricotta vyrobená z mléka pasoucích se krav. Výborně se hodí do těstovin či k pečení sladkých koláčů a italských sladkostí. Bio kvalita.

Piave je sýr z pasterizovaného kravského mléka chráněný známkou původu DOP. Vyrábí se výhradně z provincii Belluno a své jméno dostal podle řeky Piavy. Druh Selezione Oro zraje...

Jihotyrolský sýr Stelvio je vyráběn v oblasti Val Venosta poblíž průsmyku Stelvio, podle kterého sýr získal své jméno. Kořeny jeho výroby sahají až do starověku. Stelvio se...

Základem pro výrobu Fontiny je nepasterované mléko z jednoho dojení. Sýr je světle žlutý, pružný, s malými oky a zraje 3 až 4 měsíce při teplotě 8 –12 °C. Sýr je díky...

Excelentní sardinský ovčí sýr zrající 3 měsíce. Jeho povrch je potírán karamelem a má aromatickou, lehce pikantní chuť.

Fanes je měkký sýr s jemnou chutí a charakteristickou žlutou kůrkou. Vyrábí se z nepasterizovaného plnotučného kravského mléka, bohatého na omega 3 mastné kyseliny. Mléko...

Sýr z ovčího mléka z toskánské Maremmy ochucený bílým a letním lanýžem. Zraje 15 - 30 dní, má výrazné lanýžové aroma, ale jeho chuť je jemná a vyvážená.

Sýr Setsas, který svým jménem odkazuje na hory obklopující sýrárnu, zraje 6 měsíců a má výraznou, jemně slanou chuť. Vyrábí se z nepasterizovaného plnotučného...