Značky
Tento čtvercový typický měkký sýr z kravského mléka je vyráběn v lombardských provinciích. Na jeho hnědé (či oranžové) kůře se tvoří plíseň, přímo pod kůrou je těsto měkké a...
Mozzarella vyrobená z mléka pasoucích se jihotyrolských krav. Kvalita fior di latte.
Piave je sýr z pasterizovaného kravského mléka chráněný známkou původu DOP. Vyrábí se výhradně z provincii Belluno a své jméno dostal podle řeky Piavy. Druh Selezione Oro zraje...
Ricotta vyrobená z mléka pasoucích se krav. Výborně se hodí do těstovin či k pečení sladkých koláčů a italských sladkostí. Bio kvalita.
Jihotyrolský sýr Stelvio je vyráběn v oblasti Val Venosta poblíž průsmyku Stelvio, podle kterého sýr získal své jméno. Kořeny jeho výroby sahají až do starověku. Stelvio se...
Základem pro výrobu Fontiny je nepasterované mléko z jednoho dojení. Sýr je světle žlutý, pružný, s malými oky a zraje 3 až 4 měsíce při teplotě 8 –12 °C. Sýr je díky...
Excelentní sardinský ovčí sýr zrající 3 měsíce. Jeho povrch je potírán karamelem a má aromatickou, lehce pikantní chuť.
Ovčí sýr Pecorino Burghidu zraje minimálně 6 měsíců. Můžete ho jíst samotný jako předkrm, nebo ho nastrouhat a dochutit jím první a druhé chody. Rodina Demarcus sýry...
Fanes je měkký sýr s jemnou chutí a charakteristickou žlutou kůrkou. Vyrábí se z nepasterizovaného plnotučného kravského mléka, bohatého na omega 3 mastné kyseliny. Mléko...
Tento plísňový sýr z pasterizovaného kravského mléka je dalším skvělým vynálezem zrárny Carpenedo. Má polotvrdou texturu a zraje minimálně 50 dní. Na povrchu je potíraný pivem a...