Značky
![taleggio](https://cdn.myshoptet.com/usr/retail.theitalians.cz/user/shop/detail/2916_taleggio.jpg?5f86da4b)
Tento čtvercový typický měkký sýr z kravského mléka je vyráběn v lombardských provinciích. Na jeho hnědé (či oranžové) kůře se tvoří plíseň, přímo pod kůrou je těsto měkké a...
![brimi](https://cdn.myshoptet.com/usr/retail.theitalians.cz/user/shop/detail/2337_brimi.jpg?63f62865)
Mozzarella vyrobená z mléka pasoucích se jihotyrolských krav. Kvalita fior di latte.
![Piave](https://cdn.myshoptet.com/usr/retail.theitalians.cz/user/shop/detail/2871_piave.jpg?5f86da4a)
Piave je sýr z pasterizovaného kravského mléka chráněný známkou původu DOP. Vyrábí se výhradně z provincii Belluno a své jméno dostal podle řeky Piavy. Druh Selezione Oro zraje...
![1251 ricotta bio 200g brimi](https://cdn.myshoptet.com/usr/retail.theitalians.cz/user/shop/detail/2628_1251-ricotta-bio-200g-brimi.jpg?5f86da43)
Ricotta vyrobená z mléka pasoucích se krav. Výborně se hodí do těstovin či k pečení sladkých koláčů a italských sladkostí. Bio kvalita.
![Stelvio](https://cdn.myshoptet.com/usr/retail.theitalians.cz/user/shop/detail/2880_stelvio.jpg?5f86da4a)
Jihotyrolský sýr Stelvio je vyráběn v oblasti Val Venosta poblíž průsmyku Stelvio, podle kterého sýr získal své jméno. Kořeny jeho výroby sahají až do starověku. Stelvio se...
![Fontina Jotaz 2](https://cdn.myshoptet.com/usr/retail.theitalians.cz/user/shop/detail/2832_fontina-jotaz-2.jpg?5f86da48)
Základem pro výrobu Fontiny je nepasterované mléko z jednoho dojení. Sýr je světle žlutý, pružný, s malými oky a zraje 3 až 4 měsíce při teplotě 8 –12 °C. Sýr je díky...
![giglio sardo pezzeta](https://cdn.myshoptet.com/usr/retail.theitalians.cz/user/shop/detail/2856_giglio-sardo-pezzeta.jpg?5f86da49)
Excelentní sardinský ovčí sýr zrající 3 měsíce. Jeho povrch je potírán karamelem a má aromatickou, lehce pikantní chuť.
![Fanes web](https://cdn.myshoptet.com/usr/retail.theitalians.cz/user/shop/detail/3189_fanes-web.jpg?5fad0a1a)
Fanes je měkký sýr s jemnou chutí a charakteristickou žlutou kůrkou. Vyrábí se z nepasterizovaného plnotučného kravského mléka, bohatého na omega 3 mastné kyseliny. Mléko...
![1887 syr dolomitico la casearia carpenedo 100g](https://cdn.myshoptet.com/usr/retail.theitalians.cz/user/shop/detail/2829_1887-syr-dolomitico-la-casearia-carpenedo-100g.jpg?5f86da48)
Tento plísňový sýr z pasterizovaného kravského mléka je dalším skvělým vynálezem zrárny Carpenedo. Má polotvrdou texturu a zraje minimálně 50 dní. Na povrchu je potíraný pivem a...
![1878 syr gran pascolo 100g](https://cdn.myshoptet.com/usr/retail.theitalians.cz/user/shop/detail/2835_1878-syr-gran-pascolo-100g.jpg?5f86da49)
Výrazný, lehce pikantní sýr z plnotučného kozího mléka zrající minimálně 8 měsíců.