Ovčí

Ovčí sýr Pecorino Romano si oblíbili již staří Římané díky jeho výživovým hodnotám a lehké stravitelnosti. Ač jeho jméno odkazuje k Římu, téměř veškerá jeho produkce dnes...

Pecorino Morbido se vyrábí z ovčího mléka původem z poloostrova Gargano. Má měkkou, krémovou konzistenci a je příjemně aromatické, při větší vyzrálosti až pikantní....

Ovčí sýr Pecorino Miliagru je typickým sýrem ze Sardinie. Zraje nejméně 2 měsíce, a je tedy středně vyzrálý. Rodina Demarcus své sýry pojmenovává podle tradic a dialektu...

Excelentní sardinský ovčí sýr zrající 3 měsíce. Jeho povrch je potírán karamelem a má aromatickou, lehce pikantní chuť.

Ovčí sýr Pecorino Burghidu zraje minimálně 6 měsíců. Můžete ho jíst samotný jako předkrm, nebo ho nastrouhat a dochutit jím první a druhé chody. Rodina Demarcus sýry pojmenovává...

Sýr z ovčího mléka z toskánské Maremmy ochucený bílým a letním lanýžem. Zraje 15 - 30 dní, má výrazné lanýžové aroma, ale jeho chuť je jemná a vyvážená.

Ovčí sýr pecorino z toskánské oblasti Maremma. Zraje 15 - 30 dní a může se pochlubit výraznou, jemně nasládlou krémovou chutí, která se dokonale snoubí s křupavými sicilskými...

Sýr pecorino vyrobený z mléka ovcí pasoucích se v toskánské Maremmě. Zraje 15 - 30 dní. Je ochucen šafránem z Maremmy, který je těsně před výrobou sýra rozdrcen a přimíchán do...

Vyzrálý sýr Pecorino z pečlivě vybraného ovčího mléka z oblasti Maremma. Zraje minimálně 60 dní a následně dozrává v jeskyni, která poskytuje naprosto ideální podmínky. Má...

Další z klenotů sýrárny Carpenedo. Plísňový sýr Basajo se vyrábí z nepasterizovaného ovčího mléka a zraje ve výliscích bílého slámového vína. Doba zrání je minimálně 6 měsíců....