Ovčí

Pecorino Morbido se vyrábí z ovčího mléka původem z poloostrova Gargano. Má měkkou, krémovou konzistenci a je příjemně aromatické, při větší vyzrálosti až pikantní....

Excelentní sardinský ovčí sýr zrající 3 měsíce. Jeho povrch je potírán karamelem a má aromatickou, lehce pikantní chuť.

Sýr z ovčího mléka z toskánské Maremmy ochucený bílým a letním lanýžem. Zraje 15 - 30 dní, má výrazné lanýžové aroma, ale jeho chuť je jemná a vyvážená.

Ovčí sýr pecorino z toskánské oblasti Maremma. Zraje 15 - 30 dní a může se pochlubit výraznou, jemně nasládlou krémovou chutí, která se dokonale snoubí s křupavými sicilskými...

Další z klenotů sýrárny Carpenedo. Plísňový sýr Basajo se vyrábí z nepasterizovaného ovčího mléka a zraje ve výliscích bílého slámového vína. Doba zrání je minimálně 6 měsíců....