Kravské
Značky

Tento čtvercový typický měkký sýr z kravského mléka je vyráběn v lombardských provinciích. Na jeho hnědé (či oranžové) kůře se tvoří plíseň, přímo pod kůrou je těsto měkké a...

Mozzarella vyrobená z mléka pasoucích se jihotyrolských krav. Kvalita fior di latte.

Piave je sýr z pasterizovaného kravského mléka chráněný známkou původu DOP. Vyrábí se výhradně z provincii Belluno a své jméno dostal podle řeky Piavy. Druh Selezione Oro zraje...

Jihotyrolský sýr Stelvio je vyráběn v oblasti Val Venosta poblíž průsmyku Stelvio, podle kterého sýr získal své jméno. Kořeny jeho výroby sahají až do starověku. Stelvio se...

Základem pro výrobu Fontiny je nepasterované mléko z jednoho dojení. Sýr je světle žlutý, pružný, s malými oky a zraje 3 až 4 měsíce při teplotě 8 –12 °C. Sýr je díky...

Fanes je měkký sýr s jemnou chutí a charakteristickou žlutou kůrkou. Vyrábí se z nepasterizovaného plnotučného kravského mléka, bohatého na omega 3 mastné kyseliny. Mléko...

Tento plísňový sýr z pasterizovaného kravského mléka je dalším skvělým vynálezem zrárny Carpenedo. Má polotvrdou texturu a zraje minimálně 50 dní. Na povrchu je potíraný pivem a...

Sýr Setsas, který svým jménem odkazuje na hory obklopující sýrárnu, zraje 6 měsíců a má výraznou, jemně slanou chuť. Vyrábí se z nepasterizovaného plnotučného...

Sýr Asiago je vyráběn z polotučného kravského mléka z ranního a večerního dojení. Jeho název je odvozen od oblasti Altopiano di Asiago, odkud pochází. Kořeny jeho výroby sahají...

Gran Bracun je sýr s výraznou chutí, který zraje více než rok. Vyrábí se z nepasterizovaného plnotučného kravského mléka, bohatého na omega 3 mastné kyseliny. Mléko pochází...