Značky
Sýr Setsas, který svým jménem odkazuje na hory obklopující sýrárnu, zraje 6 měsíců a má výraznou, jemně slanou chuť. Vyrábí se z nepasterizovaného plnotučného kravského mléka,...
Gran Bracun je sýr s výraznou chutí, který zraje více než rok. Vyrábí se z nepasterizovaného plnotučného kravského mléka, bohatého na omega 3 mastné kyseliny. Mléko pochází od...
Mascarpone vyrobené z čerstvé smetany z mléka jihotyrolských krav. Má krémovou konzistenci, jemnou chuť a hodí se jako přísada do italských dezertů, např. tiramisù.
Další z klenotů sýrárny Carpenedo. Plísňový sýr Basajo se vyrábí z nepasterizovaného ovčího mléka a zraje ve výliscích bílého slámového vína. Doba zrání je minimálně 6 měsíců....
Scamorza je sýr velmi zvláštního vzhledu. Může vám připomínat cokoliv, od váčku na peníze, přes hrušku, po úspěšného oběšence. ... Jméno sýru je odvozeno od italského výrazu...
Čerstvý, svěží sýr z plnotučného buvolího mléka. Mozzarella Barlotti má tenounkou kůrku a uvnitř je měkká s lahodnou jemnou chutí.
Ne náhodou se burratě přezdívá královna apulijských sýrů. Tento pařený sýr s výraznou plnou máslovou chutí plněný smetanou a kousky sýrové hmoty nenechá v klidu žádného...
Sýr Parmigiano Reggiano ze sýrárny Bonat zraje 24 měsíců a může se pochlubit unikátním aroma a chutí. Giorgio a Gianluca Bonati krmí své krávy vlastnoručně vyráběným krmivem s...
Sýr Parmigiano Reggiano ze sýrárny Bonat zraje celých 36 měsíců a může se pochlubit unikátním aroma a chutí. Giorgio a Gianluca Bonati krmí své krávy vlastnoručně vyráběným...