Nakládaná zelenina
Značky

Jemné paté z oliv Taggiasca, které se výborně hodí na crostini, k dochucení panin nebo k přípravě omáček na těstoviny.

Směs pečlivě vybrané nakládané zeleniny, ideální jako předkrm nebo jako příloha k masu.

Zelené olivy odrůdy Bella di Cerignola z jihoitalské Apulie. S peckou ve slaném nálevu.

Směs zeleniny v octě, skvělá jako příloha k vařenému masu.

Černé olivy Bella di Cerignola ve slaném nálevu. Díky speciálnímu způsobu zpracování, označovanému jako “Californiano”, jsou tyto olivy na povrchu černé, ale uvnitř zůstávají...

Koktejl z vyhlášených italských odrůd Nocellara del Belice, Leccino, Bella di Cerignola a Viola di Gaeta ve slaném nálevu.

Vypeckované zelené olivy z jihoitalského Abruzza ve slaném nálevu.