Nakládaná zelenina
Značky
Jemné paté z oliv Taggiasca, které se výborně hodí na crostini, k dochucení panin nebo k přípravě omáček na těstoviny.
Směs pečlivě vybrané nakládané zeleniny, ideální jako předkrm nebo jako příloha k masu.
Neapolská dýně vypěstovaná přirozeně bez chemie ve vulkanické půdě na úbočí Vesuvu, naložená v extra panenském olivovém oleji a dochucená vinným octem, mátou a oreganem.
Kaki jak je určitě neznáte. Vypěstované ve vulkanické půdě plné minerálů na úbočí Vesuvu přirozeným způsobem bez chemie, naložené v extra panenském olivovém oleji a dochucené...
Čerstvě sklizené boby vypěstované ve vulkanické půdě plné minerálů na úbočí Vesuvu přirozeným způsobem bez chemie, naložené v extra panenském olivovém oleji a dochucené kapkou...
Směs zeleniny v octě, skvělá jako příloha k vařenému masu.
Koktejl z vyhlášených italských odrůd Nocellara del Belice, Leccino, Bella di Cerignola a Viola di Gaeta ve slaném nálevu.
Vypeckované zelené olivy z jihoitalského Abruzza ve slaném nálevu.