Pesta

Pikantní zeleninová pasta s výbušnou chutí kalábrijských feferonek.

Pesto ze sušených rajčat skvěle chutná na bruschettách, ale hodí se i k dochucení těstovin či druhých chodů. Při použití v teplé kuchyni doporučujeme 2 - 3 min povařit s troškou...

Jemné paté z oliv Taggiasca, které se výborně hodí na crostini, k dochucení panin nebo k přípravě omáček na těstoviny.

Po dlouhé době experimentů „král pest“ Roberto Panizza představuje pesto s trvanlivostí až 16 měsíců i bez použití konzervantů! Vyrábí se z janovské bazalky Basilico...

Pesto z chřestu výborné na bruschetty, k ochucení těstovin, rizota nebo k masům.

Jedinečné čerstvé pesto označené průvodcem Gambero Rosso za nejlepší v Itálii! Vyrábí se z čerstvé janovské bazalky Basalico Genovese, která se pěstuje v Pra v...

Výborné pesto s hříbky, žampiony a černým lanýžem se skvěle hodí na bruschettky, k masu a do těstovin.