Suga, pesta, rajčata a olivy, Strana 2
Značky
Omáčka ze zeleniny a vyhlášených rajčátek Piennolo del Vesuvio pěstovaných na úbočí Vesuvu přirozeným způsobem bez chemie. Díky vysokému obsahu minerálů v půdě mají tato rajčata...
Neapolská omáčka s olivami, kapary a vyhlášenými rajčátky Piennolo del Vesuvio pěstovanými na úbočí Vesuvu přirozeným způsobem bez chemie. Díky vysokému obsahu minerálů v půdě...
Kaki jak je určitě neznáte. Vypěstované ve vulkanické půdě plné minerálů na úbočí Vesuvu přirozeným způsobem bez chemie, naložené v extra panenském olivovém oleji a dochucené...
Pesto z chřestu výborné na bruschetty, k ochucení těstovin, rizota nebo k masům.
Čerstvě sklizené boby vypěstované ve vulkanické půdě plné minerálů na úbočí Vesuvu přirozeným způsobem bez chemie, naložené v extra panenském olivovém oleji a dochucené kapkou...
Směs zeleniny v octě, skvělá jako příloha k vařenému masu.
Passata z vyhlášených rajčátek Piennolo del Vesuvio pěstovaných na úbočí Vesuvu přirozeným způsobem bez chemie. Díky vysokému obsahu minerálů v půdě má zajímavou sladkokyselou...
Jedinečné čerstvé pesto označené průvodcem Gambero Rosso za nejlepší v Itálii! Vyrábí se z čerstvé janovské bazalky Basalico Genovese, která se pěstuje v Pra v...
Koktejl z vyhlášených italských odrůd Nocellara del Belice, Leccino, Bella di Cerignola a Viola di Gaeta ve slaném nálevu.
Vypeckované zelené olivy z jihoitalského Abruzza ve slaném nálevu.
Výborné pesto s hříbky, žampiony a černým lanýžem se skvěle hodí na bruschettky, k masu a do těstovin.