Trvanlivé, Strana 3
Značky
Rodina Rondolino pěstuje v italském Piemontu rýži již od roku 1935. Acquerello založil Cesare Rondolino, k němuž se postupně přidal jeho syn Piero. Ten vymyslel unikátní šetrný...
Sugo s extra panenským olivovým olejem, připravené z rajčat, slaniny, cibule, bílého vína a černého pepře.
Jemné paté z oliv Taggiasca, které se výborně hodí na crostini, k dochucení panin nebo k přípravě omáček na těstoviny.
Po dlouhé době experimentů „král pest“ Roberto Panizza představuje pesto s trvanlivostí až 16 měsíců i bez použití konzervantů! Vyrábí se z janovské bazalky Basilico Genovese,...
Celozrnné toskánské máslové sušenky Frollini s ovesnými vločkami a lněným semínkem. Jsou slazeny třtinovým cukrem a obsahují hodně vlákniny. Ideální s mlékem, čajem či kávou.
Kousky rajčat unikátní autochtonní odrůdy Pera z Abruzza. Tahle velká, až půl kila vážící, rajčata, která se v Abruzzu pěstují už po staletí, jsou charakteristická svojí...
Delikátní krém z piemontských lískových oříšků Tonda Gentile IGP zjemněný mlékem. Skvěle se hodí na pečivo, palačinky, k dochucení zmrzlinových pohárů, dezertů nebo k přípravě...
Směs pečlivě vybrané nakládané zeleniny, ideální jako předkrm nebo jako příloha k masu.
Neapolská dýně vypěstovaná přirozeně bez chemie ve vulkanické půdě na úbočí Vesuvu, naložená v extra panenském olivovém oleji a dochucená vinným octem, mátou a oreganem.
Omáčka z hříbků a vyhlášených rajčátek Piennolo del Vesuvio pěstovaných na úbočí Vesuvu přirozeným způsobem bez chemie. Díky vysokému obsahu minerálů v půdě mají tato rajčata...
Omáčka ze zeleniny a vyhlášených rajčátek Piennolo del Vesuvio pěstovaných na úbočí Vesuvu přirozeným způsobem bez chemie. Díky vysokému obsahu minerálů v půdě mají tato rajčata...