Potraviny, Strana 4
Značky
Tajemství této skvělé šunky je jednoduché. Na její výrobu se používá jenom to nejlepší maso z prasat chovaných v Pádské nížině a krmených syrovátkou, která dodává jejich masu...
Základem pro výrobu Fontiny je nepasterované mléko z jednoho dojení. Sýr je světle žlutý, pružný, s malými oky a zraje 3 až 4 měsíce při teplotě 8 –12 °C. Sýr je díky...
Excelentní sardinský ovčí sýr zrající 3 měsíce. Jeho povrch je potírán karamelem a má aromatickou, lehce pikantní chuť.
Křupavé lískové oříšky obalené lahodnou bílou čokoládou a pokryté tenkou cukrovou krustou.
Netradiční salám vyrobený z parmské šunky D.O.P. má jemnou, lehce nasládlou chuť. Má pouze 12 % tuku a neobsahuje pepř. Svým tvarem připomíná sušenou šunku. Doporučujeme krájet...
Vaječné těstoviny tagliatelle / fettuccine. Tajemství výroby fantastických těstovin Columbro spočívá ve více než čtyřicetileté zkušenosti s výrobou těstovin z tvrdé pšenice....
Prosciutto cotto se vyrábí ze stejných kýt, z nichž se vyrábí slavné prosciutto crudo di San Daniele. I proto šunka dosahuje nezvykle velkých rozměrů (může vážit až 12 kg)....
Ančovičky jsou typickou součástí středomořské stravy "dieta mediterranea". Používají se k dochucení těstovin, salátů, caponaty. Hodí se jako předkrm k čerstvému pečivu i na...
Jednotlivě balené klasické grissini.
Velké křupavé mandle odrůdy Filippo Cea ve své nejčistší podobě.