Potraviny, Strana 3
Značky
Ikonický salám z regionu Emilia-Romagna. Je vyráběn podle pravidel ochranného označení IGP z pečlivě vybraného italského masa, které je ochuceno kořením a pistáciemi.
Tradiční jihotyrolský speck z nejlepší části vepřové kýty ochucený směsí koření a 20 dní marinovaný v soli. Po vyuzení na bukovém dřevě se nechává zrát 5 měsíců na horském vzduchu.
Jihotyrolský sýr Stelvio je vyráběn v oblasti Val Venosta poblíž průsmyku Stelvio, podle kterého sýr získal své jméno. Kořeny jeho výroby sahají až do starověku. Stelvio se...
Klasický kynutý nízký italský chléb se světlou, nadýchanou střídkou a charakteristickým čtvercovým tvarem, který krásně voní po olivovém oleji. Jeho výroba probíhá ručně a vedle...
Instantní kukuřičná polenta, doba přípravy: 5 min.
Pečená šunka z italského vepřového ochucená rozmarýnem a dalšími středomořskými bylinkami.
Typický jihoitalský chléb s křupavou kůrkou a nadýchanou světlou střídkou. Vyrábíme jej ručně z vysoce kvalitní, dvakrát mleté mouky z tvrdé pšenice vypěstované malými rodinnými...
Velmi kvalitní vaječné široké nudle zvané pappardelle. Tajemství výroby fantastických těstovin Columbro spočívá ve více než čtyřicetileté zkušenosti s výrobou těstovin z tvrdé...