Potraviny, Strana 15
Značky
Bezlepkový dort ze dvou křehkých vrstev těstaMeringata, plněný vanilkovým krémem z mascarponea zdobený čerstvým ovocem.
Netradiční pistáciový dort s tenkým piškotovým korpusem, pistáciovou pěnou a malinovým coulis. Na povrchu je pokryt křupavou polevou z bílé čokolády a ozdoben kousky hořké a...
Kultovní italský dort z piškotů Savoiardi máčených v espressu, s krémem z mascarpone a zdobený tenkou vrstvou kakaa. Vyrobený naším italským mistrem cukrářem. K dispozici ve...
Vypadají jako kaviár, ale chutnají jako černý zimní lanýž. Lanýžový kaviár se vyrábí ze šťávy z černého zimního lanýže, která se získává v průběhu vaření čerstvého lanýže. Tato...
Černý pepř v keramickém mlýnku s doplnitelnou náplní a možností regulace velikosti mletého zrna. Praktická pomůcka při vaření i dochucování již hotových pokrmů.
Balzamikový ocet (Aceto balsamico di Modena IGP) z vyhlášené octárny Pedroni. Vyrábí se z vinného octa a vařeného hroznového moštu z odrůdy Trebbiano di Spagna. Zraje několik...
Proměňte vaši párty v luxusní záležitost. Lanýžové máslo Tartuflanghe obsahuje 8 % lanýžů, které mu dodávají jemné aroma. Díky speciálnímu výrobnímu postupu má homogenní...
Lahodný smetanový krém s delikátní chutí hříbků a lanýžů. Ideální omáčka na těstoviny, gnocchi, tortelli, ravioli, rizoto či polentu. Vyzkoušejte také jako koření na maso, amuse...
Pečlivě vybrané filety tuňáka žlutoploutvého naložené v olivovém oleji. Filety se nejprve jemně povaří v páře a poté se vyberou ty nejlepší kousky, které se ručně plní do...
Klenot octárny Pedroni. Toto aceto balsamico Tradizionale di Modena DOP pochází ze soukromé octové baterie rodiny Pedroni, kterou založil pradědeček současného majitele, Cesare....