Neohodnoceno

Prosecco Valdobbiadene Sui Lieviti Brut Nature DOCG Drusian

Francesco Drusian se inspiroval svým dědečkem a z odrůdy Glera, rostoucí na jeho vinicích ve Valdobbiadene, vyrobil prosecco tak, jak to dělal on – zráním na kalech. Díky dlouhému kontaktu s kvasinkami se tohle prosecco může pochlubit výrazným aroma připomínajícím chlebovou kůrku a svěží, příjemně suchou chutí. Vyzkoušejte ho se smaženými rybami, sušenou treskou, vyzrálými sýry, salámy nebo sardinkami in saôr.

399 Kč
Kategorie: Metodo Charmat

Tip: pro ještě výraznější chuť před podáváním lehce zakružte lahví, aby se kvasinky, usazené na dně, promíchaly s vínem. 

 

Odrůda: 100 % Glera

Zrání: sekundární kvašení v lahvi metodou Ancestrale

Doporučení: smažené ryby, sušená treska, vyzrálé sýry, salámy nebo sardinky in saôr

Teplota podávání: 6 - 8°C

Alkohol: 11,5 %

Alergeny: siřičitany

Země původu: Itálie

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení