Salámy a šunky, Strana 2
Tajemství této skvělé šunky je jednoduché. Na její výrobu se používá jenom to nejlepší maso z prasat chovaných v Pádské nížině a krmených syrovátkou, která dodává jejich masu...
Salám z jeleního masa s ušlechtilou plísní na povrchu. Jeho výrazná charakteristická chuť nadchne všechny milovníky zvěřiny. Použité jelení maso pochází z Alto Adige.
Prosciuttificio Sant'Ilario se nachází ve vesnici Mulazzano, přímo v srdci parmského údolí. Rodina Piera Montaliho tu za 40 let vybudovala značku, která je dnes synonymem toho...
Salám z vepřového masa ochucený praženými lískovými oříšky z Piemontu. Má neotřelou příjemnou chuť, která je výrazná i jemná zároveň.
Jedna z vlajkových lodí salámárny Chiapella. Tento salám je vyráběn podle tradiční receptury z nahrubo namletého vepřového masa a ochucen černým lanýžem z oblasti Langa. Salám...