Neohodnoceno

Prosciutto crudo bez kosti San Daniele 16 měsíců DOK Dall´Ava 100g

Tajemství této skvělé šunky je jednoduché. Na její výrobu se používá jenom to nejlepší maso z prasat chovaných v Pádské nížině a krmených syrovátkou, která dodává jejich masu jemnou chuť. Šunka se nasolí mořskou solí z jihoitalské oblasti Margherita di Savoia a nechá se pomalu, ale opravdu pomalu zrát po dobu alespoň 16 měsíců.

145 Kč
Kategorie: Salámy a šunky

Složení: vepřové maso, mořská sůl.

Skladovat při teplotě +6° až +10°C.

Země původu: Itálie

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení