Salámy

Nahrubo mletý toskánský salám zrající 40 dní.

Typický kalábrijský salám s chilli papričkou. Díky zrání v klecích získává svůj charakteristický zploštělý tvar.

Salám z italského vepřového masa ochucený podle toskánské tradice fenyklem.

Netradiční salám vyrobený z parmské šunky D.O.P. má jemnou, lehce nasládlou chuť. Má pouze 12 % tuku a neobsahuje pepř. Svým tvarem připomíná sušenou šunku....

Salám z jeleního masa s ušlechtilou plísní na povrchu. Jeho výrazná charakteristická chuť nadchne všechny milovníky zvěřiny. Použité jelení maso pochází z Alto Adige.

Salám z vepřového masa ochucený praženými lískovými oříšky z Piemontu. Má neotřelou příjemnou chuť, která je výrazná i jemná zároveň.

Salám vyrobený z pečlivě vybraných částí italského vepřového masa a prosciutta. Oproti klasickým toskánským salámům je méně tučný a černý letní lanýž mu dodává nezaměnitelnou chuť.