Salámy a šunky
Tradiční italská slanina.
Ikonický salám z regionu Emilia-Romagna. Je vyráběn podle pravidel ochranného označení IGP z pečlivě vybraného italského masa, které je ochuceno kořením a pistáciemi.
Tradiční jihotyrolský speck z nejlepší části vepřové kýty ochucený směsí koření a 20 dní marinovaný v soli. Po vyuzení na bukovém dřevě se nechává zrát 5 měsíců na horském vzduchu.
Šunka pochází z italských vepřů, neobsahuje glutamáty, polyfosfáty a je vhodná pro bezlepkovou či bezlaktózovou dietu.
Typický kalábrijský salám s chilli papričkou. Díky zrání v klecích získává svůj charakteristický zploštělý tvar.
Pečená šunka z italského vepřového ochucená rozmarýnem a dalšími středomořskými bylinkami.
Netradiční salám vyrobený z parmské šunky D.O.P. má jemnou, lehce nasládlou chuť. Má pouze 12 % tuku a neobsahuje pepř. Svým tvarem připomíná sušenou šunku. Doporučujeme krájet...
Sušená šunka ochucená letním lanýžem.