Piemonte / Piemont
Značky

Dobře strukturovaná Barbera s plnou sametovou chutí a tóny třešní, ostružin a švestek. Šest měsíců zraje na nerezu a dalších šest měsíců v láhvi. Výborná s druhými chody na bázi...

Červené víno z odrůdy Barbera vypěstované na vinicích rodiny Ghisolfi ve vyhlášené vinařské oblasti Monforte d'Alba. Má výraznou rubínovou barvu s granátovými odlesky a ovocné...

Víno má tmavě rubínovou barvu, plné výrazné aroma zralého červeného ovoce s tóny květin a koření. Chuť je hřejivá, bohatá, výborně vyvážená s výraznou strukturou a dlouhým...

Klasické piemontské červené víno z hroznů odrůdy Barbera rostoucích na vinicích Sarmassa a Paiagallo. Má typickou rubínovou barvu s fialovými odlesky a aroma čerstvých...

Barolo z vinic v oblasti La Morra a Monforte d´Alba. Výrazné harmonické aroma s jemnými tóny červeného ovoce. Chuť je vyvážená s dobrou perzistencí, delikátní vanilkovou dochutí...

Krásné bohaté Barolo s elegantním výrazným aroma, ve kterém najdete tóny malin, rybízu, granátových jablek či koření. Ideální k výrazným pokrmům jako jsou pečená masa, lanýže či...

Kultovní víno z vinice Pressenda charakteristické výraznou rubínovou barvou s oranžovými odlesky. Vůně je komplexní s ovocnými i květinovými tóny a klasickou zemitou stopou....

Barolo Ravera pochází z nejslavnějšího stejnojmenného cru v obci Novello. Nádherně vyvážené, s elegantním aroma s tóny zralého červeného ovoce, koření a tabáku. V chuti plné,...

Vlajková loď vinařství Scarzello. Vyrábí se jenom z nejlepších ročníků. Hrozny z pěti parcel vinohradu Vigna Merenda rok zrají odděleně na dřevě a teprve poté dochází k...

Víno pro zkušené znalce i nadšence. Barolo Ravera vzniká z hroznů odrůdy Nebbiolo, které se přezdívá královna italských odrůd. Rodištěm tohoto elegantního červeného...

Nejnovější přírůstek do rodiny barol vinařství Cogno. Valter Fissore v něm předvedl mistrovské vinařské umění, které se naučil od svého tchána Elvia Cogna. Hrozny pro toto...

Nejslavnější víno vinařství Gaja. Chuť a vůně po růžích a sladkém koření, jako je lékořice nebo hřebíček.