Potraviny, Strana 12
Značky
Celé piemontské lískové oříšky s nezaměnitelnou chutí obalené v hořké, mléčné nebo bílé čokoládě.
Křupavé celé mandle obalené v mléčné a bílé čokoládě s příchutí karamelu. Balené v plechové krabičce.
Fíkový sirup z ručně sbíraných a na slunci usušených fíků.
Celé mandle obalené bílou čokoládou s příchutí rumu a skořice a potažené tenoučkou cukrovou křupavou krustou. Tradiční sladkost z jihoitalské Sulmony.
Sýr Parmigiano Reggiano ze sýrárny Bonat zraje 24 měsíců a může se pochlubit unikátním aroma a chutí. Giorgio a Gianluca Bonati krmí své krávy vlastnoručně vyráběným krmivem s...
Extra džem borůvkový, obsahuje 70 % ovoce a 30 % cukru, dále citronovou šťávu a želírující látku – jablečný pektin. Neobsahuje ani konzervanty ani barviva. Je vyráběn z...
Extra džem malinový, obsahuje 70 % ovoce a 30 % cukru, dále citronovou šťávu a želírující látku – jablečný pektin. Neobsahuje ani konzervanty ani barviva. Je vyráběn z čerstvého...
Lanýžové máslo Tartuflanghe obsahuje 8 % lanýžů, které mu dodávají jemné aroma. Díky speciálnímu výrobnímu postupu má homogenní strukturu a až do otevření ho není potřeba...
Tartuflanghe umí i z obyčejné majonézy udělat nevšední zážitek. Stačila špetka bílého lanýže a jedinečná chuť je na světě. Vynikající k masům, rybám, omeletám, smaženým...
Passata z vyhlášených rajčátek Piennolo del Vesuvio pěstovaných na úbočí Vesuvu přirozeným způsobem bez chemie. Díky vysokému obsahu minerálů v půdě má zajímavou sladkokyselou...
Rodina Rondolino pěstuje v italském Piemontu rýži již od roku 1935. Acquerello založil Cesare Rondolino, k němuž se postupně přidal jeho syn Piero. Ten vymyslel unikátní šetrný...