Sušené
Značky
Velmi kvalitní vaječné široké nudle zvané pappardelle. Tajemství výroby fantastických těstovin Columbro spočívá ve více než čtyřicetileté zkušenosti s výrobou těstovin z tvrdé...
Vaječné těstoviny tagliatelle / fettuccine. Tajemství výroby fantastických těstovin Columbro spočívá ve více než čtyřicetileté zkušenosti s výrobou těstovin z tvrdé pšenice....
Droboučké těstoviny ve tvaru hvězdiček z rodinné výrobny Rustichella v Abruzzu. Jsou vyrobeny z tvrdé pšenice v bio kvalitě vypěstované v Abruzzu. Díky své velikosti a tvaru si...
Dlouhé duté těstoviny Bucatini z rodinné výrobny Rustichella v Abruzzu. Skvělé s výraznými omáčkami jako je amatriciana, carbonara, cacio&pepe nebo s mušlemi. Doba varu: 10...
Tenoučké dlouhé těstoviny Capellini z rodinné výrobny Rustichella v Abruzzu. Výborně se hodí do polévek, ale skvěle chutnají i s jednoduchou omáčkou z rajčat a bazalky. Doba...
Krátké těstoviny ve tvaru mušliček z rodinné výrobny Rustichella v Abruzzu. Nejlépe se k nim hodí omáčky, které se zachytávají uvnitř těstovin, třeba omáčka norma nebo omáčka s...
Jeden z celosvětově nejznámějších krátkých formátů pocházející z jižní Itálie. Skvělé se salsicciou nebo omáčkou genovese. Doba varu: 9 - 11 min.
Drobné těstoviny tvarem připomínající zrnka ječmene z rodinné výrobny Rustichella v Abruzzu. Ideální do luštěninových polévek, zeleninových polévek minestrone nebo do vývaru....
Krátké těstoviny, užší a delší než klasické penne rigate, z rodinné výrobny Rustichella v Abruzzu. Výborně se k nim hodí omáčky puttanesca, arrabbiata či omáčka z cuket a...
Krátké těstoviny, užší než klasické rigatoni, z rodinné výrobny Rustichella v Abruzzu. Výborné s mořskými plody nebo s ragú bolognese. Doba varu: 10 - 12 min.
Vaječné těstoviny spaghetti se sépiovou černí. Tajemství výroby fantastických těstovin Columbro spočívá ve více než čtyřicetileté zkušenosti s výrobou těstovin z tvrdé pšenice....
Tento formát těstovin původem z Molise je hojně rozšířený po celém italském jihu. Nejlepší je s masovým ragú, salsicciou a brokolicí nebo s bílou hříbkovou omáčkou. Doba varu:...