Sušené
Značky

Velmi kvalitní vaječné široké nudle zvané pappardelle. Tajemství výroby fantastických těstovin Columbro spočívá ve více než čtyřicetileté zkušenosti s výrobou těstovin z tvrdé...

Vaječné těstoviny tagliatelle / fettuccine. Tajemství výroby fantastických těstovin Columbro spočívá ve více než čtyřicetileté zkušenosti s výrobou těstovin z tvrdé pšenice....

Tenoučké dlouhé těstoviny Capellini z rodinné výrobny Rustichella v Abruzzu. Výborně se hodí do polévek, ale skvěle chutnají i s jednoduchou omáčkou z rajčat a bazalky. Doba...

Krátké vaječné těstoviny ve tvaru motýlků z rodinné výrobny Rustichella v Abruzzu. Díky vroubkům ještě lépe zachytávají omáčku a výborné jsou třeba se salsicciou, brokolicí a...

Jeden z celosvětově nejznámějších krátkých formátů pocházející z jižní Itálie. Skvělé se salsicciou nebo omáčkou genovese. Doba varu: 9 - 11 min.

Bezlepkový kukuřičný kuskus se zeleninou, který připravíte raz dva. Stačí přidat 300 ml vroucí vody a za stálého míchání povařit na mírné ohni 3 minuty. Nakonec přidejte 4 lžíce...

Drobné těstoviny tvarem připomínající zrnka ječmene z rodinné výrobny Rustichella v Abruzzu. Ideální do luštěninových polévek, zeleninových polévek minestrone nebo do vývaru....

Vaječné těstoviny spaghetti se sépiovou černí. Tajemství výroby fantastických těstovin Columbro spočívá ve více než čtyřicetileté zkušenosti s výrobou těstovin z tvrdé pšenice....

Tento formát těstovin původem z Molise je hojně rozšířený po celém italském jihu. Nejlepší je s masovým ragú, salsicciou a brokolicí nebo s bílou hříbkovou omáčkou. Doba varu:...

Bezlepkový kukuřičný kuskus s houbami, který připravíte raz dva. Stačí přidat 300 ml vroucí vody a za stálého míchání povařit na mírné ohni 3 minuty. Nakonec přidejte 4 lžíce...

Těstoviny z tvrdozrnné pšenice vypěstované v regionu Puglia. Jsou vyráběny tradičním způsobem za použití bronzových raznic a velmi pomalého sušení. Vařte v osolené vroucí vodě...

Těstoviny z tvrdozrnné pšenice vypěstované v regionu Puglia. Jsou vyráběny tradičním způsobem za použití bronzových raznic a velmi pomalého sušení. Vařte v osolené vroucí vodě...