Sušené
Značky
Velmi kvalitní vaječné široké nudle zvané pappardelle. Tajemství výroby fantastických těstovin Columbro spočívá ve více než čtyřicetileté zkušenosti s výrobou těstovin z tvrdé...
Vaječné těstoviny tagliatelle / fettuccine. Tajemství výroby fantastických těstovin Columbro spočívá ve více než čtyřicetileté zkušenosti s výrobou těstovin z tvrdé pšenice....
Dlouhé duté těstoviny Bucatini z rodinné výrobny Rustichella v Abruzzu. Skvělé s výraznými omáčkami jako je amatriciana, carbonara, cacio&pepe nebo s mušlemi. Doba varu: 10...
Krátké těstoviny ve tvaru mušliček z rodinné výrobny Rustichella v Abruzzu. Nejlépe se k nim hodí omáčky, které se zachytávají uvnitř těstovin, třeba omáčka norma nebo omáčka s...
Jeden z celosvětově nejznámějších krátkých formátů pocházející z jižní Itálie. Skvělé se salsicciou nebo omáčkou genovese. Doba varu: 9 - 11 min.
Bezlepkový kukuřičný kuskus se zeleninou, který připravíte raz dva. Stačí přidat 300 ml vroucí vody a za stálého míchání povařit na mírné ohni 3 minuty. Nakonec přidejte 4 lžíce...
Vaječné těstoviny spaghetti se sépiovou černí. Tajemství výroby fantastických těstovin Columbro spočívá ve více než čtyřicetileté zkušenosti s výrobou těstovin z tvrdé pšenice....
Tento formát těstovin původem z Molise je hojně rozšířený po celém italském jihu. Nejlepší je s masovým ragú, salsicciou a brokolicí nebo s bílou hříbkovou omáčkou. Doba varu:...
Těstoviny z tvrdozrnné pšenice vypěstované v regionu Puglia. Jsou vyráběny tradičním způsobem za použití bronzových raznic a velmi pomalého sušení. Vařte v osolené vroucí vodě...
Těstoviny z tvrdozrnné pšenice vypěstované v regionu Puglia. Jsou vyráběny tradičním způsobem za použití bronzových raznic a velmi pomalého sušení. Vařte v osolené vroucí vodě...
Těstoviny z tvrdozrnné pšenice vypěstované v regionu Puglia. Jsou vyráběny tradičním způsobem za použití bronzových raznic a velmi pomalého sušení. Vařte v osolené vroucí vodě 4...
Tradiční Cannelloni z Abruzza. Před plněním se nevaří. Naplní se "zasyrova" a poté se zapečou v troubě. Báječně chutnají naplněné ricottou a restovanou zeleninou nebo s ragú ze...