13 hodnocení
Ciabatta classica velká
Tradiční kynuté italské pečivo původem ze severní Itálie, bez éček a konzervantů. Naši ciabattu vyrábíme ručně z vysoce kvalitní dvakrát mleté mouky z tvrdé pšenice vypěstované malými italskými pěstiteli. Má báječně křupavou kůrku a lehoučkou, vláčnou střídku plnou bublin. Skvěle chutná jako příloha k masu nebo ji můžete naplnit podle vašeho gusta a dokonalé panino je na světě.
Kategorie: | Potraviny |
---|
Složení: mouka semola z tvrdé PŠENICE, droždí, voda, sůl
Alergeny: lepek
Nutriční hodnoty ve 100 g: energetická hodnota 1 208 kJ / 287 kcal, tuky 6,5 g / z toho nasycené mastné kyseliny 1,4 g, sacharidy 43 g / z toho cukry 2,1 g, bílkoviny 12 g, sůl 1,5 g, vláknina 3,42 g
Skladujte v suchu při pokojové teplotě. Spotřebujte do 24 hodin.
Země původu: ČR