Neohodnoceno

Ančovičky filety v oleji 80gr vanička Carlino

Ančovičky jsou typickou součástí středomořské stravy "dieta mediterranea". Používají se k dochucení těstovin, salátů, caponaty. Hodí se jako předkrm k čerstvému pečivu i na bruschettu. Mimo to také tvoří základ pro dressing na Caesar salát. Čerstvé ančovičky jsou uchovávány pod ledem a zpracovány do 24 hodin od výlovu. Díky tomuto postupu si jejich maso uchovává své nutriční i kvalitativní hodnoty. Ihned po výlovu jsou ančovičky očištěny od vnitřností, zbaveny hlavy a nasolují se.Zrání v soli trvá 45-125 dní v závislosti na okolní teplotě. Čím je chladnější počasí, tím déle zrání trvá. Ančovičky se ručně dočistí, opláchnou se ve slané vodě, naporcují se na filetky a na 24 hodin se naloží do oleje. Nakonec se naložené ve slunečnicovém oleji balí.

 

Veškeré zpracování v rodinné společnosti Carlino probíhá ručně a za mnoho let se na něm vůbec nic nezměnilo. Právě díky tomu jejich produkty neobsahují žádné konzervační látky.
109 Kč
Kategorie: Potraviny

Složení: ANČOVIČKY-filety (55 %), slunečnicový olej (44 %), sůl.

Alergeny: ryby

Skladovat v suchu a temnu.

Země původu: Itálie

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení