Soppressata Piccante Salumificio Sergio 100g
Jeden z nejlepších kalábrijských salámů. Sergio jej vyrábí podle staré rodinné receptury z nejcennějších částí vepřového masa-z kýty a panenky a nechává jej zrát 45 dní. Soppressata Piccante má výraznou pikantní chuť, ve které vynikají kalábrijské chilli papričky.
Kategorie: | Salámy |
---|
Složení: vepřové maso, sůl, sušené MLÉKO, koření a přírodní aromata, drcené chilli papričky, sacharóza, antioxidant: kyselina askorbová (E300), askorbát sodný (E301), konzervant: dusitan sodný (E250), dusičnan draselný (E252)
Alergeny: mléko
Skladujte při teplotě 0 - 4°C.
Země původu Itálie.
Průměrné výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 1485 kJ | 355 kcal; tuky: 24,6 g; z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g; sacharidy: 1,35 g; z toho cukry: 0 g; vláknina: 0 g; bílkoviny: 3,97 g.
salumificio sergio
Sergio Pasquale vyrábí ve svém salumificiu tradiční kalábrijské salámy. Díky poctivé řemeslné výrobě, používání kvalitních surovin (jako je italské vepřové maso či kalábrijské chilli papričky), ideálním podmínkám ke zrání, které nabízí místní horské klima, a citlivému využití moderních technologií, patří Sergio k nejlepším salámářům v Kalábrii. Jeho salámy se mohou pochlubit autentickou, výraznou kořeněnou chutí.