Neohodnoceno

Soppressata Dolce Salumificio Sergio 100g

Jeden z nejlepších kalábrijských salámů. Sergio jej vyrábí podle staré rodinné receptury z nejcennějších částí vepřového masa-z kýty a panenky a nechává jej zrát 45 dní. Soppressata Dolce má výraznou chuť, ve které vyniká černý pepř.

89 Kč
Kategorie: Salámy

Složení: vepřové maso, sůl, sušené MLÉKO, koření a přírodní aromata, sacharóza, antioxidant: kyselina askorbová (E300), askorbát sodný (E301), konzervant: dusitan sodný (E250), dusičnan draselný (E252)

Alergeny: mléko

Skladujte při teplotě 0 - 4°C.

Země původu Itálie. 

Průměrné výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 1485 kJ | 355 kcal; tuky: 24,6 g; z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g; sacharidy: 1,35 g; z toho cukry: 0 g; vláknina: 0 g; bílkoviny: 3,97 g.

 

salumificio sergio

Sergio Pasquale vyrábí ve svém salumificiu tradiční kalábrijské salámy. Díky poctivé řemeslné výrobě, používání kvalitních surovin (jako je italské vepřové maso či kalábrijské chilli papričky), ideálním podmínkám ke zrání, které nabízí místní horské klima, a citlivému využití moderních technologií, patří Sergio k nejlepším salámářům v Kalábrii. Jeho salámy se mohou pochlubit autentickou, výraznou kořeněnou chutí.