Potraviny, Strana 26
-
Mléčné a chlazené
-
Trvanlivé
-
Salámy a šunky
-
Ovoce a zelenina
-
Pečivo & Mouka
-
Cukrárna
-
Maso a ryby
-
Lanýžové speciality
-
Těstoviny & Pizza těsto

Vypadají jako kaviár, ale chutnají jako černý zimní lanýž. Lanýžový kaviár se vyrábí ze šťávy z černého zimního lanýže, která se získává v průběhu vaření čerstvého lanýže. Tato...

Extra panenský olivový olej ochucený vzácným bílým lanýžem z Piemontu. Olej se lisuje za studena z oliv vypěstovaných v Umbrii. Má jemnou, harmonickou chuť s výrazným lanýžovým...

Klasický dort s kakaovo-mandlovým korpusem, příjemně nakyslou meruňkovou marmeládou a polevou z hořké čokolády. Vyrobený naším italským mistrem cukrářem. K dispozici ve čtyřech...

Černý pepř v keramickém mlýnku s doplnitelnou náplní a možností regulace velikosti mletého zrna. Praktická pomůcka při vaření i dochucování již hotových pokrmů.

Balzamikový ocet (Aceto balsamico di Modena IGP) z vyhlášené octárny Pedroni. Vyrábí se z vinného octa a vařeného hroznového moštu z odrůdy Trebbiano di Spagna. Zraje několik...

Pražené lískové oříšky z Piemontu. Odrůda "Tonda gentile delle Langhe" je pro svůj pravidelný tvar, vynikající vůni a chuť i po pražení a dobrou skladovatelnost považována za...

Pečlivě vybrané filety tuňáka žlutoploutvého naložené v olivovém oleji. Filety se nejprve jemně povaří v páře a poté se vyberou ty nejlepší kousky, které se ručně plní do...

Klenot octárny Pedroni. Toto aceto balsamico Tradizionale di Modena DOP pochází ze soukromé octové baterie rodiny Pedroni, kterou založil pradědeček současného majitele, Cesare....