Neohodnoceno

Passata z rajčat bio 420g Prima Bio

Passata ze šťavnatých bio rajčat vypěstovaných v čisté krajině národního parku Gargano. K výrobě se používají rajčata odrůdy Delfo, která vyniká delikátní sladkou chutí. Na slunci uzrálá rajčata jsou ručně sklizena a do 5 hodin od sklizně šetrně zpracována, díky čemuž zůstávají zachovány jejich vlastnosti. Passata neobsahuje žádná aditiva ani lepek, pouze rajčata a špetku soli.

59 Kč

Složení: rajčata * (99,5 %), sůl * (0,5 %). * Z biologického zemědělství.

Skladujte na suchém a tmavém místě při pokojové teplotě, daleko od tepelných zdrojů. Po otevření skladujte v lednici při teplotě do +4°C a spotřebujte do tří dnů.

Země původu: Itálie

 

prima bio

Prima Bio je malé zemědělské družstvo z regionu Puglia, které sdružuje drobné lokální bio pěstitele zeleniny a zaměřuje se na výrobu rajčatových specialit jako jsou passaty nebo suga. Voňavá rajčata, která do svých produktů používají, zrají na sluníčku na úrodné půdě v těsné blízkosti národního parku Gargano a zpracovávají se do 5 hodin od sklizně, aby si uchovala svoji báječnou sladkou chuť a výrazné aroma. Celý výrobní proces, od výběru semen, přes pěstování až po finální produkt, je pečlivě kontrolován, řídí se přísnými pravidly bio certifikace a tím, že probíhá na jednom místě, je šetrný k životnímu prostředí. Přebytky zeleniny navíc slouží jako krmivo pro ovce, z jejichž mléka vyrábí místní sýrárna sýry pod značkou Don Antonio.