Mouka 0 Manitoba 1kg Molino Merano
Mouka 0 Manitoba je ideální pro domácí přípravu všech druhů pečiva, které potřebují dlouhou dobu kynutí, např. chleba, pizza, focaccia. Při použití kvásku má dlouhou dobu kynutí, a to až do 12 hodin.
Kategorie: | Potraviny |
---|
Molino Merano
Ať už jste nadšený amatér, nebo zkušený profesionál, v Molino Merano najdete jakoukoliv mouku od běžné pšeničné, přes žitnou, špaldu, Kamut až po historickou pšenici dvouzrnku. Mlýn Merano se navíc zapojil do projektu na oživení pěstování obilí v Alto Adige a nabízí mouku z obilí, které roste v horských oblastech a pyšní se naprosto odlišnými vlastnostmi než odrůdy z nížin. Rodina von Berg, která otevřela svůj mlýn v Meranu v roce 1985, vyjde vstříc jakémukoli nápadu, takže výjimkou není ani obilné cuvée.
Složení: 100% pšeničná mouka (obsahuje LEPEK)
Skladujte v chladu a suchu.