Neohodnoceno

Kečup lanýžový 100g TartufLanghe

Tartuflanghe reinterpretovalo původní recepturu kečupu přidáním nejlepších italských ingrediencí, jako jsou letní lanýže, rajčata San Marzano, balzamikový ocet IGP z Modeny nebo červená cibule Tropea. Vznikla tak lahodná originální salsa, ideální ke steakům, vařeným masům či smaženým a pečeným bramborám.

229 Kč
Kategorie: Potraviny

Složení: rajčatový koncentrát, třtinový cukr, voda, balzamikový ocet z Modeny IGP 10 % (vařený hroznový mošt, vinný ocet), letní lanýž (Tuber aestivum Vitt.) 2 %, rajčata San Marzano, sůl z Guérande, červená cibule Tropea, chilli, skořice, rýžový škrob, přírodní aroma.

Alergeny: siřičitany

Uchovávejte v suchu a temnu, po otevření v chladu.

Země původu: Itálie

 

Tartuflanghe

K oblasti Langhe neodmyslitelně patří lanýže a Tartuflanghe je jedním z nejkreativnějších producentů lanýžových specialit. Beppe Montanaro spolu s manželkou Domenikou vstoupili do světa lanýžů už v roce 1968. O několik let později otevřeli lanýžovou laboratoř, v níž Beppe zúročil svůj kuchařský um a lásku k inovacím, a pustili se do výroby delikates jako je lanýžové máslo, lanýžový kaviár nebo med s lanýžem. V Tartuflanghe vznikly vůbec první lanýžové těstoviny na světě a další prvenství si připsali s lyofilizovaným lanýžem.