Dárkový koš - Dolce momento
Malý dárkový koš pro ty, kteří mají rádi bublinky a něco sladkého na zub.
Kategorie: | Vouchery a koše |
---|
Košík obsahuje Prosecco Treviso DOC Brut Borgo Molino, pistácie v cukru Di Carlo a třešně s grappou v čokoládě Bodrato.
prosecco Treviso DOC Brut Borgo Molino 0,75 l
Šumivé víno z exkluzívního výběru hroznů odrůdy Glera. Má světle slámově žlutou barvu a jemné dlouhotrvající perlení. Bohaté aroma doplňuje suchá vyvážená chuť s příjemně nahořklým podtónem.
Rodinné vinařství Borgo Molino založil už v roce 1922 Vittorio Nardin a po něm se vedení ujal syn Sergio společně s vnuky Paolem a Pietrem. Vína Borgo Molino pocházejí z pečlivě kontrolovaných vinic, které se nachází v srdci oblasti Marca Trevigiana mezi vesnicemi Conegliano a Valdobbiadene a jsou charakteristické unikátním složením půdy, ideálním pro pěstování jak bílých, tak červených odrůd. Vína z těchto vinic jsou svěží, lahodná a skvěle vyvážená. Borgo Molino se zaměřuje především na výrobu elegantních „bublinek“ a jejich sklep je vybaven nejmodernějšími technologiemi.
Odrůda: 100 % Glera
Alergeny: siřičitany
Alkohol: 11 %
pistácie v cukru Di Carlo 150 g
Voňavé sicilské pistácie v křupavé cukrové krustě.
Už bezmála dvě stě let se můžeme oddávat pokušení, jež nám přináší cukráři z William Di Carlo, kteří svými sladkostmi obsloužili i italského krále k jeho naprosté spokojenosti. Ty nejlepší plody země od prověřených dodavatelů proměňují v takové lahůdky, jako jsou tradiční bonbóny Fiori di Sulmona, nugát torrone či mandle Il Cubano.
Složení: cukr, PISTÁCIE 31 %, arabská guma, rýžový škrob. Barviva: extrakt z řas, světlice barvířská, citrón, na povrchu: E903, E901.
Alergeny: pistácie
třešně s grappou v čokoládě Bodrato
Třešně Vignola a Garbana macerované několik měsíců v grappě a obalené lahodnou mléčnou čokoládou. Třešně Vignola a Garbana se pěstují ve vybraných oblastech regionů Emilia-Romagna a Lombardie a jsou vyhlášené svoji kvalitou (patří mezi suroviny doporučené organizací Slow Food).
V Bodratu už více než sedmdesát let ručně vyrábí čokolády, které připravují podle původních piemontských receptur a k výrobě používají, vedle prvotřídního kakaa venezuelské odrůdy Criollo, vyhlášené piemontské lískové oříšky či třešně Vignola a Garbana.
Složení: mléčná čokoláda (kakao min. 32 %), cukr, kakaové máslo, plnotučné MLÉKO v prášku, kakaová hmota, emulgátory: SÓJOVÝ lecitin, přírodní vanilkové aroma. Náplň: třešeň s peckou v grappě, třtinový cukr.
Alergeny: mléko, sója.