Neohodnoceno

Celé prosciutto crudo San Daniele 16 měsíců DOK Dall'Ava s kostí

Užijte si svátky jako Italové. Není nic lepšího, než se společně sejít u pořádně šťavnaté kýty a podělit se o ručně krájené plátky.
Tajemství této skvělé šunky z Friuli je jednoduché. Na její výrobu se používá jenom to nejlepší maso z prasat chovaných v Pádské nížině a krmených syrovátkou, která dodává jejich masu jemnou chuť. Šunka se nasolí mořskou solí z jihoitalské oblasti Margherita di Savoia a nechá se pomalu, ale opravdu pomalu zrát po dobu alespoň 16 měsíců.

 

8 500 Kč
Kategorie: Salámy a šunky

Složení: vepřové maso, mořská sůl.

Skladovat při teplotě +6° až +10°C.

Země původu: Itálie

 

Dřevěný držák v ceně.