Značky
Mascarpone vyrobené z čerstvé smetany z mléka jihotyrolských krav. Má krémovou konzistenci, jemnou chuť a hodí se jako přísada do italských dezertů, např. tiramisù.
Další z klenotů sýrárny Carpenedo. Plísňový sýr Basajo se vyrábí z nepasterizovaného ovčího mléka a zraje ve výliscích bílého slámového vína. Doba zrání je minimálně 6 měsíců....
Čerstvý, svěží sýr z plnotučného buvolího mléka. Mozzarella Barlotti má tenounkou kůrku a uvnitř je měkká s lahodnou jemnou chutí.
Ne náhodou se burratě přezdívá královna apulijských sýrů. Tento pařený sýr s výraznou plnou máslovou chutí plněný smetanou a kousky sýrové hmoty nenechá v klidu žádného...
Tato vajíčka jsou specifická svou unikátní chutí a strukturou. Žloutek je krémový, jemný, lehký a při našlehání nabude až trojnásobného objemu, což oceníte zejména při přípravě...
Sýr Parmigiano Reggiano ze sýrárny Bonat zraje 16 - 18 měsíců a může se pochlubit unikátním aroma a chutí. Giorgio a Gianluca Bonati krmí své krávy vlastnoručně vyráběným...
Sýr Parmigiano Reggiano ze sýrárny Bonat zraje 24 měsíců a může se pochlubit unikátním aroma a chutí. Giorgio a Gianluca Bonati krmí své krávy vlastnoručně vyráběným krmivem s...
Lanýžové máslo Tartuflanghe obsahuje 8 % lanýžů, které mu dodávají jemné aroma. Díky speciálnímu výrobnímu postupu má homogenní strukturu a až do otevření ho není potřeba...
Proměňte vaši párty v luxusní záležitost. Lanýžové máslo Tartuflanghe obsahuje 8 % lanýžů, které mu dodávají jemné aroma. Díky speciálnímu výrobnímu postupu má homogenní...